Kui su juuksed on haprad või õhukesed, loe edasi ja saad teada, milliseid toiduaineid süüa, et juuksed tugevaks ja terveks teha!

*Et juuksed läigiks, alusta hommikut kausitäiekaerahelbepudru või kaerahelbeid sisaldava müsliga.

*Põhilised B-grupi vitamiinide allikad on liha, kala,spinat, spargel, kaunviljad, kartul, tatrapuder, õllepärm.

*Rauda sisaldavad loomamaks, hirsipuder, mereannid, peet, tomatid, õunad, viinamarjad.

*Vaske võib leida mereandides, munades, kuivatatud puuviljades, piimatoodetes.

*Tsinki on hulgaliselt idudes ja kliides, munades, pähklites, leht- ja juurköögiviljades.

*Merikapsas ja kala on rikkad joodi poolest.

*Lihasült, kalatarretis ning teisedki road, mis on valmistatud želatiiniga, „maitsevad“ juustele kõige enam.

*Soja sisaldab östrogeenile keemiliselt sarnaseid aineid, mis aitavad juustekadu ja muude vananemisnähtude ilmnemist edasi lükata.