1. Ära kunagi kõrrega joo

Manhattani kosmeetikud on veendunud, et kõrrega joomine tekitab suu ümber lihtsalt ebavajalikke kortse, mis näkku aastaid juurde toovad. Joo klaasist.

2. Maga piisavalt

Sinu naha välimus sõltub suuresti sellest, kui palju ja korralikult sa magad. Vähem kui kaheksa tundi und päevas maksab sulle tulevikus valusalt kätte.

3. Maga õigesti

Kui sa magad näiteks kogu aeg ühel küljel, siis saab su padjapoolne näopool rohkem vatti kui teine. Ja seega väsib ka kiiremini. Kui eile jäid magama paremal küljel, siis jää täna vasakul.

4. Näpi oma telefoni targemalt

Kui sa saadad sõnumit, siis tõsta telefon silmade kõrgusele. Pidev alla vaatamine tekitab sulle kaelale kortse.

5. Hobusesaba pole parim valik

Et oma juukseid hoida, siis tugeva hobusesaba asemel pane need hoopis õrna krunni. Nii ei tee sa neile juuksekummiga liiga.

6. Investeeri õhuniisutajasse

Kuiv kontori- ja koduõhk mõjub su nahale halvasti — see muutub kuivaks ja pikemas perspektiivis vananeb kiiremini. Selleks, et seda vältida, investeeri õhuniisutajasse.

7. Tupsuta nahk kuivaks

Selle asemel, et märg nägu rätikuga kuivaks hõõruda, peaksid sa seda hoopis tupsutama. Hõõrumine venitab ja sikutab nahka ning tekitab sinna niiviisi ka kortse.

8. Mine trenni

Trenn paneb sind särama ja annab energiat. Samuti on sellel teinegi positiivne pool — see hoiab su keha toonuses! Milleks siis selle minekuga venitada? Asjad kokku ja minek!

9. Ära liiga ilmekaks muutu

Ära venita oma naeratusi kõrvuni ega kissita iga asja peale silmi. Mida vähem ilmekam sa oled, seda kauem su nägu siledana püsib.

10. Söö porgandit

See oranž juurvili mõjub hästi nii silmadele kui ka nahale. Porgandis sisalduvad karotenoidid peletavad su näolt ja kehalt eemale kõik väliskeskkonna pahalased, kes sind enneaegselt vanemaks muuta tahavad. Seega, et kortsude pärast mitte muret tunda, söö porgandit!