1. Parfüümiga liialdamine

Liiga palju väga head asja võrdub väga halb asi! Õpi need numbrid pähe: parfüümi pritsi endale maksimaalselt kolm sortsu, tualettvett neli sortsu!

2. Puudrimask

Jumestuskreem, peitepulk, BB-kreem, CC-kreem, puuder — see kiht ei kata ainult su nägu, vaid ka su pluusikaelust… ja tema pluusikaelust. See on kole! Sa saad vähemate kihtidega hakkama.

3. Nukuripsmed

Ebaloomulikult pikad ripsmed küll kedagi seksikaks ei tee. Kui nad on lisaks veel tükkis ja pudenevad, siis usu — see ongi põhjus, miks mees ei suuda sulle silma vaadata.

4. Kuiv nahk

Polegi vist midagi ebaseksikamat kui kuiv ja kestendav nahk. Jumala eest, kasuta palun kehakreemi!

5. Karvad

Karvatüügas naise kehal on eemaletõukav. Raseeri ennast õhtul, mitte hommikul, sest öö jooksul su jalad punduvad ja nii ei saa hommikul nahka korralikult siledaks.

6. Kollased hambad

Kes tahaks sind suudelda, kui su hambad on “beežid”, “hallid” või “kollased”. Võta midagi ette, võimalusi nii kodus kui hambaarsti juures seda teha on mitmeid.

7. Kleepuv huuleläige

On huuleläiked, mis niisutavad, aga ei kleebi ja siis on sellised, millega saaks katkisi asju kokku liimida. Tee mehele teene ja vali esimene.

8. Oranž isepäevituja

Kui üldse isepäevitujat kasutada, siis kindlasti sellist, mis on su enda naha toonist ainult üks toon tumedam. Grillkanad ei ole ikka veel moes!

9. Keerukad soengud ja modelleerimistoodetest rasked juuksed

Mees tahab su juukseid puudutada, aga keerulisi krunne ja patse ning lakist kõvasid juukseid ei julge ega taha ta väga käppida. Meestele meeldivad lahtised juuksed, vallatud lokid ja hobusesabad.

10. Liiga suitsused silmad

Suitsusilmaga on väga lihtne liiale minna. Lõpeta enne, kui näed välja nagu zombie.

11. Liiga ergas või tume huulepulgatoon

Mehed on konservatiivsed ja eelistavad roosasid ja punaseid toone. Ükskõik kui hästi meile enda arvates see erklilla toon sobib, tema arvates meenutame me ikka natuke nagu… klouni.

12. Toretsevad juuksekaunistused

Meestele meeldivad lihtsad ehted või üldse mitte ehteid. Suled, juuksepikendused ja muu kuld ja kard jäta parem staarikestele

13. Sätendavad, mustad ja mustrilised küünelakid

Kõik, mis ei ole pastelne või punane, heidutab mehi!

Tegelikult väike heidutamine ei tee kunagi halba, kui oskad piiri pidada. Aga kui tahad kindla peale välja minna, on märksõnad alati lihtsus ja klassika.

Allikas: Allure