Ilusarja eripreemia sai seekord põhjanaabrite Lumene ja seda nende eriti hea hinna ning kvaliteedi suhte, uudistoodete innovatsioonilisuse ning heade omaduste tõttu. Eriti tõsteti esile Lumene põsepunaduot, lauvärvi fiksaatorit Eyeshadow Primer ning jahutavat silmaümbruspulka Time Freeze stick.

Loe värksest ajakirjast Stiil:

1. Sensai Fluid Finish jumestuskreem
Muudab naha ühtlaseks, niisutab, annab supersiidise jume, laseb nahal hingata — need olid vaid mõned märksõnad, mida meie testijad vaimustunult Kanebo Sensai jumestuskreemi kohta jagasid.

2. Max Factori mineraalidega jumestuspuuder Natural Minerals Foundation
Annab nahale loomuliku kauni jume, on ülimeeldiva koostisega, moodne mineraalisisaldusega ilutoode — nii iseloomustati Max Factori mineraalidega jumestuspuudrit.

3. Pikenzi Firmage Lift Up Regenerating and Firming Filler
Pikenzi nn kortsutäitja sai lemmikuks täiesti ühehäälselt! Teeb tõesti, mida lubab, ehk täidab ja “kaotab” kortsud hetkega. Ning mis kõige imelisem — tundub, et toime on ka pikaajaline, väitsid testijad.

4. Biothermi tselluliidikreem Cellulilaser™ Biofibrine ja kehakoorija Cellulilaser™ Scrub
Ülitõhus tselluliidikreem ja kooriv hooldustoode, mille toime ilmneb kõige paremini siis, kui neid kasutada koos. Apelsinikoore-taoline nahk muutub tõepoolest siledamaks ning tundus, et ka peokleit mahtus pärast paarinädalast kasutamist paremini selga, kinnitasid meie testgrupi liikmed.

5. Huuleläige DiorKiss
Imekaunites toonides õrnalt sillerdav toode annab erakordselt kena läike — nii iseloomustati üksmeelselt Diori huuleläiget.

6. Sally Hanseni küünelakk Salon
Püsib veatuna peal vähemalt viis päeva, seda isegi siis, kui on tehtud kodutöid. Kaunid värvid, kuivab kiiresti. Jällegi üks toode, mis valiti lemmikuks täiesti ühehäälselt.

7. Clarins’i seerum Younger Longer
Superseerum, mis annab nahale otsekui uue “hingamise”! Trimmib, parandab jumet, on meeldiva aroomiga. Ehk nagu ütles üks testija: “Selles seerumis on kõik hea!”

8. Yves Saint Laurent’i lauvärvid 5 Colour Harmony for Eyes
Imekaunid värviharmooniad, mõnus tekstuur, meeldis, et korraga olid koos nii matid kui ka pärlmuttertoonid, kiitsid testijad. “Nii palju komplimente nagu sel päeval, kui olin kasutanud YSLi lillades toonides lauvärve, pole ma ammu saanud,” kõlas ühe testija kommentaar.

9. Guerlaini jumestuskreem Parure Aqua
Eriti hea sümbioos niisutajast ja jumestuskreemist. Annab portselanilaadse jume, mõnus näole kanda ja vaatamata kergele koostisele püsib kenasti päeva lõpuni.

10. Kenzoki seerum Bamboo Leaf
Teeb täpselt seda, mida lubab, kiitsid testijad, ehk siis mõjub tõepoolest värskendavalt ning “äratab” naha hommikul üles! Niisutab ja muudab jume säravamaks pealekauba.

11. Nivea meigieemalduspadjakesed Aqua Sensation Eye Make-up remover pads
Nivea Aqua Sensation Eye Make-up remover padjakesed pälvisid testijate heakskiidu eeskätt nende kasutamise mugavuse tõttu. “Reisil on need täiesti asendamatud,” olid testijad veendunud.

12. Lancôme’i ripsmetušš Ôscillation patareiga
Patareiga ripsmetušš on kahtlemata aasta kõige innovaatilisem toode, selles olid ühel nõul kõik testijad. Tušš pikendab ja värvib tõepoolest juurtest otsteni, ei pudene ega lähe laiali. Vibreeriv mootor muudab ripsmete värvimise omamoodi huvitavaks ja lõbusaks.

13. Jeanne Piaubert’ öökreem Suprem’Advance Complete Anti-Ageing Night Care
Üliluksuslik ja erakordselt meeldiva aroomi ning tekstuuriga kreem, kinnitasid kõik testijad. “Isegi uni tuleb kiiremini, kui seda kasutada,” leidsid mõned. “Hommikul on nahk puhanud, trimmis ja särav.”

14. Chaneli Exceptionnel de Chanel Intense Volume and Curl Mascara
See tušš on klass omaette, õhkasid testijad. Teeb kõike, mida üks tušš tegema peab, ja rohkemgi veel. Tänu oma erilisele koostisele ja “kolme kammiga” harjale eraldab ja koolutab ripsmed ning pikendab, pikendab, pikendab…

15. L`Oreali Derma Genesis Cellular Youth Creating Skincare Night
Öiseks kasutamiseks mõeldud nahahooldustoode, mis mõjub eriti efektiivselt, toime on hommikul märgata ja tunda!

17. Joe Blasco huulepulk
Joe Blasco uued huulepulgad on niisutavad ja erakordselt meeldiva koostisega, püsivad hästi ning on saadaval kaunis värvivalikus.

18. Sothyse Beauty Garden Confort Mask
Juba toote lõhn on teraapiline, leidsid testijad. Nahk jääb pärast kasutamist pehme, siidine ja särav. Samuti sai plusspunkte kogu sari tervikuna, sest tegemist on erilise, orgaanilise ilusarjaga, milles kasutatud vaid looduslikke aktiivaineid.

19. Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing Eye Serum
Silmaseerum, mis mõjub hommikul pealekantuna värskendavalt ning ergutavalt ja paneb sõna otseses mõttes silma särama!

20. Shiseido Body Creator kehakreem Aromatic Sculpting Concentrate
Tõsiselt tõhus salendav tselluliidikreem, mille mõju on koheselt tunda! “Muudab naha jäiseks ning seega annab tunde, nagu hakkaks kreem tõepoolest tselluliidi “kallal tööle””, kommenteeris üks testijatest.