Aga mõte, et keegi näha võib, muutis olemise veel erutavamaks ja nii me seal olime, seksisime ennastunustavalt. Kui me sealt väljusime ja hommikul voodist tõusime, siis kõik kohad sügelesid ja olime suuri punaseid laike täis.

Käisime arsti juures ja selgus, et kõrkjates olid hästi mürgised noored sääsed, kes tekitasid allergilise reaktsiooni, kuigi hammustust ei tundnud. Ja arst ütles, et me ei ole ainukesed, kes tema poole on sellise murega pöördunud. Tundub, et me ei olnud ainsad, kes üksteist kõrkjates nautida tahtsid. Pärast seda lubasime, et me enam kunagi õues ei seksi, aga möödus vaevalt nädal ja olime peaaegu samas olukorras. Õnneks polnud siis sääski.


Bookmark and Share

____________________________
August toob kaasa pimedamad suveööd. Möödas on kaks mõnusat suvekuud ning kindlasti juhtus sel ajal miskit, mida tahad endast välja öelda, teistega jagada. Pane kirja huvitav, kirglik või lihtsalt naljaks lugu teemal SUME SUVEÖÖ ja saada meile. Järgneva kolme nädala jooksul loosime igal nädalal kõigi jutu saatnute vahel välja Maybelline´i meigikomplekti.

Suvejutu-konkursist loe lähemalt SIIT.