Lõik algab vaatega Tallinnale, läheb üle backstage stseenide, siis võistluse ning lõpeb detailidega hindamisest ja autasustamisest. Disaineritest pole peale võitjate nimeliselt esile tõstetud kedagi - autasustamistseremoonia näitamisel ilmuvad ekraanile aga tekstid "Jaanus Orgusaar, Winner, Older Category" ja "Leelo, Winner, Younger Category". Klipi täpseid eetriaegu peab vaatama FTV koduleheküljelt
.

FTV on globaalse levikuga telekanal, mis ainukesena maailmas on pühendunud moele 24 tundi. Televisioon jõuab üle 300 miljoni majapidamiseni kõigil viiel kontinendil ning on viimastel aastatel saavutanud tohutu rahvusvahelise menu ja populaarsuse.

See on teine kord, kui Eesti moekunst jõuab selliste mõõtmetega rahvusvahelise auditooriumini. Eelmine oli aasta tagasi, kui FTV näitas esmakordselt lõiku SuperNoova eelmiselt konkursilt.

SuperNoova on Eesti moedisainerikonkurss, mille viimane võistlus peeti 6. aprillil Vene Draamateatris ja mille võitsid Jaanus Orgusaar vanemas ning Leelo nooremas kategoorias.