Võistlusel antakse
rahvusvahelise zhürii poolt
väljavalitutele peaauhindadena

20 000 Eesti krooni
nooremas ja
50 000 Eesti krooni
vanemas kategoorias.

Lisaks on eriauhinnad välja pannud
Philip Morris Eesti:
mitmenädalane suvekursus Londonis, mainekas Central Saint Martins College of Art and Designis,

ajakiri Anne:
ajakirjas disaineri tutvustamine ja

Nokia:
eriauhinnad mõlemale kategooriale väärtuses kuni 8000 krooni.


Finaalvõistluse zhürii on rahvusvaheline, kuhu kuulumiseks on hetkel oma nõusoleku andnud:
Tiina Salmela Diesel Italy,
Pirkko Vekkeli Soome ajakiri Gloria,
Lovisa Burfitt Rootsi moedisainer,
Franc' Pairon Institut Francais de la Mode,
Willie Walters Central St Martins Collegeof Art and Design,
Anu Samarüütel moekunstnik,
Toomas Volkmann fotograaf
ja Jessica Jensen Fashion TV Paris - FTV.

Lisaks zhüriisse kuulumisele kavatseb Fashion TV konkursi salvestada ning rahvusvahelises moekanalis FTV SuperNoovat näitama hakata, tutvustades üritust globaalselt.

Finaaletendusel astub võistluskollektsioonidega üles Eesti noorte ja andekate moedisainerite paremik. Vanemas kategoorias: Antonio, Ketlin Bachmann-Põldroos, Aldo Järvsoo, Evelin Kiirend, Karolin Kuusik, Misha, Jaanus Orgusaar, Kristina Paju, Ruta Tepp ja Tanel Veenre.

Vanemale kategooriale sekundeerivad kümme noorema kategooria finalisti, kellest sirgub järelkasv Eesti ning miks mitte ka maailma moeelule.
Võistlevad: Laura Aaben, Alice Aleksandridi, Piret Kartus, Hanna Korsar, Liis Laugas, Lenne-Ann, Susan Luitsalu, Kadri Põlluveer, Kriss Soonik ja Maria Tennof.

Disainerid peavad valmistama maksimaalselt kümnest ja minimaalselt viiest kostüümist koosneva kollektsiooni. Korraldajad osalejatele loomisel piiranguid seadnud ei ole - kollektsioonide ülesehitus, kasutatavad materjalid, modellivalik, üldidee jms on disainerite endi vabalt valida ja välja töötada.

Etendusel astub üles üle 150 modelli erinevatest agentuuridest, vastutav meigikunstnik on Katrin Sangla, vastutav juuksur Tamara Korjagina. Etenduse lavastab Marika Hanson ning muusika eest vastutab DJ P. Julm. Õhtujuhtideks Romi Erlach ning Aigi Vahing Riina Põldroosi riietuses.

Piletite arv on piiratud ja need on müügil hinnaga 125 krooni Piletilevi müügipunktides, Kosmos Controlis, Reval Hotel Olümpias ja Reval ExpressHotel'is, Tallinna Kaubamajas ning Vene Draamateatris. Müügil ka VIP-piletid hinnaga 300 krooni. Pileti hind kohapeal 175 krooni.

SuperNoovat organiseerivad Maret Soom, Urmas Väljaots ja OÜ UrbanCorp/Vibe.

Lisainfo: Urmas Väljaots, SuperNoova projektijuht - 051 78 641;
urmas@jrnl.ut.ee, supernoova@solo.ee

Eelmise SuperNoova pilte saad vaadata siit