1. Teksasid ostes ära raiu teenindajale, et kannad numbrit 36 ja muud sa üldse jalga panema ei hakkagi! Pole olemas kaht täpselt sama suurusega püksipaari, isegi sama firma sama suuruse ja tegumoe teksad erinevad teineteisest natuke. Ükski masin pole nii täpne, et suudaks tuhat paari täpselt samasuguseid pükse välja lõigata ja kokku õmmelda. Ja loomulikult on ka erinevate firmade suurusnumbrid on erinevad, seega võta alati endaga kaasa see suurusnumber, mis sa arvad endale sobivat, ning palu teenindajal tuua ka number suuremad ja väiksemad püksid. Veel - ära tõmba kõhtu sisse, kui nööp kinni ei lähe, vaid lepi teadmisega, et peadki võtma suuremad.

2. Ära väldi riideid, millel on peal ainult keemilist puhastust lubav märk. Tõsi, keemiline puhastus on kallis ja see tundub esmalt hirmutav, kuid suure tõenäosusega saad sa oma värskelt soetatud ja imehästi sobiva kleidi ka kodus käsitsi puhtaks küürida.

3. Hoidu šopingutest kuu lõpus. Uued tooted jõuavad kauplustesse kuu algul. Siis on suurim valik uusi rõivaid, tõenäoliselt olemas ka kõik suurusnumbrid ja sul suurem võimalus endale sobiva esemega koju minna.

4. Pea meeles, et liiga pikad püksid või seelik ei pea poodi jääma seetõttu, et lohisevad sul mööda maad järel. Kui ese istub seljas muidu perfektselt, siis pikkust on alati võimalik vähendada.

5. Kingi ostes ära jää kinni numbrisse, vaid arvesta ka jalanõu materjali ja tegumoodi. Nahast kingad ja saapad sobituvad su jala kujuga ning mugavus on garanteeritud. Sel hooaja hittjalanõud on baleriinad, kud need ei sobi pikkadeks jalutuskäikudeks. Kui kõnnid palju, vali jalanõu, millel on kõrgem konts või platvormtald.