1. Mul on selline probleem, et mu juuksed on kohtavalt kuivad või õigemini juukse otsad. Pead pesen iseenesest ülepäeva. Juuksed on mul triibutatud ning õlgadeni, ei tahaks nagu lühemaks ka lõigata. Kunagi kasutasin ka fööni, kuid nüüd olen sellest loobunud, aga kasu ei mingisugust. Aidake palun. Kuidas ma saaksin oma juukseid normaalseks?

Kuivade juuste puhul on kõige tõhusam “ravim” juuksemask. See peaks olema vitaminiseeritud ja niisutava toimega. Kasutatakse tavaliselt kord nädalas. Kui juuste seisukord on paranenud, võib protseduuri vahet pikendada. Toimi nii: shampoonita pea , loputa. Veendunud, et shampoon on korralikult välja loputatud, vääna rätikuga juustest liigne vesi (väga oluline). Võta kätele pisut maski, hõõru käte vahel laiali ja siis juustele. Seejärel pane pähe vannimüts ja sellele veel üks rätik (lisasoojus). Vannimütsi võib asendada kuuma vette kastetud rätikuga. Kui kodus on saun, võib sellega minna lavale (super tulemus)! Hoida maski juustel VÄHEMALT 15-20 minutit. Loputa korralikult!

Föönist ei pea sa loobuma, kui kasutad vahtu vms toodet. See kaitseb fööni kuuma õhu eest. Kui olukord on siiski väga hull, siis tuleks ka pisut juukseotsi lõigata. NB! Soovitan muretseda korralikud juuksehooldusvahendeid. Neid kulub vähem ja igasugused jamad teie juustega lõpevad.

2. Mul on poolde selga juuksed. Olen neid üle 5 aasta värvinud. Märtsis 2002 otsustasin, et nüüd kasvatan värvi välja. Kuid mulle näib, et see toimub kohutavalt aeglaselt. Selle 9 kuuga on mul juuksed kõigest 11 cm kasvanud. Kas see on normaalne kiirus? Ja kui kaua keskmiselt võtab aega poolde selga ulatuvate juuste värvist välja kasvatamine?

9 kuuga 11 cm kasvanud juuksed on super tulemus. Eriti kui arvestada, et kuus kasvab karv u 1cm. Kõik on hästi! Ootaja aeg on olnud alati pikk. Kaua võtab aega värvi välja kasvatamine, on suhteline - u 2-4 aastat.

NB! Ükski tablett ei pane teie juukseid kiiremini kasvama! Soovitus: Pöörduge juuksuri poole, Arvan, et leiate lahendi, mis teie hingerahu tagasi toob!

3. Mul on küsimus seoses juuste värvimisega. Tahan enda pea mesiblondiks värvida. Hetkel on mu juustesse õrnblondid salgud pleekinud. Muidu on need hele-brünetid. Ka on mu juuksed pidevalt rasused ja kuivad e. segatüüpi juuksed. Juuksed kipuvad kergesti sassi minema. Kas üldse värvida juukseid? Kuidas see neile mõjub? Kuidas hooldada värvitud juukseid ning mis tooteid ja värve soovitate hele- brünettidele?
Vastuseid oodates,12 aastane Kadri

Juukse rasususe raviks on tõesti värvimine hea. Kuid kui soovite värvida enda toonist heledamaks, peate seda tegema tihti. Tume pealekasvanud juus mõjub kaunis inetult. Seega soovitan kasutada poolpüsivärve, mis kuluvad olulisi jälgi jätmata. Hooldus on lihtne: värvitud juuste shampoon ja palsam. Julget pealehakkamist, kui vanemad sellega nõus on!

4. Külastasin juuksurit ca 2 kuud tagasi. Lasin nagu alati juukseid piirata ja värvida salkude väljakasvu (heledamaks kui oma juus). Kuna mul oli ka shampoon otsas, siis otsustasin osta antud salongist uue. Juuksur soovitas soojalt TIGI uut sarja Dumb Blonde shampooni ja nüüd 2 kuud hiljem on natuke selline tunne jah.

Mitte, et shampoon oleks ajudele mõjunud, vaid sellepärast, et olen 190 kr maksnud shampooniga hädas. Nimelt põhjustas see mul kõõma (väga suures ulatuses) ja juuksed lähevad nö. rasvaseks juba teisel päeval peale pesu. Seoses sellega on mul 2 küsimust:
1) millest tuleks lähtuda shampoonide valikul, sest nagu näha, ei sobi värvitud ja nö. kahjustatud juustele mõeldud tooted mulle ja
2) kas mul on õigus viia shampoon salongi tagasi ja paluda uue vastu vahetamist.

Kui shampoon tekitab kõõma ning juuksed lähevad kiiresti rasvaseks, võib viga olla selles, et juukseid on halvasti loputatud. Värvitud juustele mõeldud tooted on tugevalt vitaminiseeritud, seega mõjuvad nad raskelt ning vajavad tugevat loputust.

Shampoone- palsameid on erinevaid:
Eriti rikutud juustele.
Rikutud juustele.
Juuste struktuuri parandavad tooted.
Teile sobiks see viimane, kuna juukseid on vaid triibutatud.

Soovitan Loreal profi sarja KERASTASE Bain de Force shampooni ja Ciment Anti-Usure palsamit.Sari selekteerib juustest välja kahjustunud osad ning täidab puudujäägi karva seestpoolt.Toode mõjub juustele kergelt ning liigrasusust ei ole vaja karta. Kas teil on õigus viia shampoon salongi tagasi? Kahtlemata, kuid seda oleks pidanud tegema kohe peale probleemi ilmnemist. Praegusel hetkel mõjub see selliselt,et sõite leiva ja väidate, et see ei maitsenudki teile.

5. Mul on peened (kuid mitte õhukesed) ja otstest väga kuivad juuksed, selle puhul soovitatakse tavaliselt shampoone, mis lisavad kohevust, kuid mu juuksed hoiavad niigi kohevalt ja on väga kerged ja udused. Kas on võimalik juuksekarvu kuidagi tugevamaks muuta, et nad oleks läikivad, jämedad ja sirged. Milliseid tooteid soovitate?

Mis loodus on andnud, seda oluliselt muuta ei saa, mis puudutab küsimust läikivamaks,jämedamaks,sirgemaks saamisest. Kui teile tundub, et juustes on volüümi küllalt, ei ole tarvidust neid tooteid osta. Valik on ju teie! Arvan, et teilegi sobiks juuksestruktuuri parandavad tooted (shampoon ja palsam), mis ravivad neid seestpoolt ning niisutavad juukseotsi. Või siis shampoon – rasune peanahk ja kuivad otsad (Lorealil”Bain Divalent”). Väga tõhus pikkadele ja õhukestele juustele.

6. Mul on selline mure, et ma ei tea kuidas see juhtus, aga ühel hetkel olingi juba juuksuri juures lasknud endale tuka lõigata... Siis avastasin, et see on jumala jube ja et see ei sobi mulle... ma ei tea nyyd mida teha...:(
Mul on sellised kergelt lokkis juuksed.. Enne polnud mul selle vastu midagi, aga nüüd peale pesemist on tukk, nagu ma oleks mingi lammas - nii lokkis ja see on rõve! Kuidas saada juuksed sirgemaks - kuigi see pole põhiline probleem...
Põhiline probleem on selles, et kuidas panna juuksed kiiremini kasvama? Kui kui kiiresti ta kasvab mul välja? Ma tahaks, et ta oleks kuskil näost allapoole! Võibolla peaks midagi sööma või muud sellist… Palun ärge soovitage midagi sellist, mis oleks kallis... - Rahaprobleemid :(

Kui tegu on tehtud, ei ole midagi parata. Ükski tablett, toonik ega ravim ei pane juukseid kiiremini kasvama! (100% kindel sõltumata sellest, mida reklaamid räägivad) Mõtle:Võtad õhtul tableti ja hommikuks on sul pikad patsid. Lollus! Ja juhtub vaid muinasjuttudes. Kuluta oma energiat parem sellele, kuidas tukast välja saada see “totakas” lokk.

Soovitan tugevatoimelist shampooni-palsamit rikutud juustele. Need tooted siluvad pisut teie juukseid. NB! Arvatavasti pead juukseid tihemini pesema, kuna nad võivad minna kiiresti rasvaseks! Kui pea pestu, pane tukale veidi vahtu ning fööni ja rullharjaga tõmba tukk sirgeks (Ettevaatust, hari võib kergesti juustesse kinni jääda!) Kasuta ainult tuka koolutamiseks. Kui sellestki on vähe kasu, leidub kaubanduses klambreid, peavõrusid jms. Kasuta oma fantaasiat!

7. Minul on see mure, et tänu sellele, et ma oma juukseid blondeerima hakkasin, on mu juuksed nüüd väga katkised ja õhukesed. Juustes on sees valged kuivad täpid, mismaalt alates juus surnud on ja kust juus katkeb. Olen kasutanud mitmete erinevate juuksurisalongide tooteid kahjustatud juuste raviks, olen teinud mitmeid kuure läbi, ent eriti ei ole midagi aidanud. Käin küll korrapäraselt juuksuris, et juuksi lõigata. Kasvatan juukseid nüüd välja, ent tahaks ka kahjustatuid juukseid natuke ravida. Kas te äkki oskate soovitada mõnda head kahjustatud juukseid ravivat toodet?

Teile soovitaksin nädalas paar korda niisutavat maski, kuna teie juuksed on väga rikutud ning neid enam uueks ei tee. Mask aitab teie juukseid pisut taltsutada, aga “haavad” parandab vaid aeg ja juukselõikus. Mask tuleb ilmtingimata soetada salongist, kuna sealsed tooted on intelligentsemad ja mõeldud konkreetseks raviks.

Salong Käärkäsi,
Tallinn, Tatari 6,
6 277 580