Nii Eestis kui ka rahvusvahelisel moeareenil tuntust kogunud nimedest oli võimalik näha Xenia Joosti, Lilli Jahilo, Kalle HT, Varkki, Kaidi Kuuri, Diana Arno, Kätlin Kaljuvee, Liina Steini ja Lowi Vi loomingut. Pidudeks sobilikke rõivaid kaunistavad luksuslikud ehted GM Jewellery Design'ilt, Kärt Summatavetilt, naiselikud ja väikese "kiiksuga" kõrvarõngad ning kaelakeed New Vintage by Krissilt, klaasehted Annkris-Glassilt. Nahkaksessuaaridega ilmestavad moeõhtut luksuslik kotibränd Jukocute ning naha- ja kotidisainer Kadri Kruus, sügisese kingamoega toetas Vivian Vau.

Etendus pakkus moeideid nii glamuuri ja dramaatilisust armastavatele, kui ka elegantset lihtsust ihalevatele naistele. Ideid jagus kokteilivastuvõttudeks, pidulikeks õhtusöökideks ning mõnusateks sõbrannadega teatriskäikudeks rõivastumiseks.

Moe- ja aksessuaaridisainerite loominguga saab igapäevaselt tutvuda ka Tallinna Loomeinkubaatori stuudiotes (Veerenni 24, Baltika kvartal, III korrus, Tallinn) ning samas asuvas Eesti disaini moepoes ZERO°.