Koos Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa kollektsioonidega esitletakse suurejoonelisel moeetendusel HÜPNOOS valitud palu ka ehtekollektsioonidest „FlyFly“ ja „Hippocamp“.

Kollektsioon „FlyFly“ riputab kõrva kärbsed — kuid need pole mitte tõredad porilased, vaid vikerkaare värvides edevad isendid. Kärbeste kergest balsapuust tiivad on kaetud imeliste värvitolmudega ning silmadeks on poolvääriskivid ja emailitäpid. See seeria räägib vabaduse julget keelt — nende ehetega on võimatu märkamatuks jääda. Tanel räägib oma värvikatest ehetest: “Minu jaoks on oluline näha, kuidas ehted ärkavad õige inimesega koos ellu. Lisavad väikese, kuid olulise noodi, mis võib kogu terviku ümber mõtestada. Kogu see paradiisiviljade ja kärbeste kollektsiooni loomise protsess on olnud paras katsumus — öösiti värvide ja tolmudega mässates olen olnud tihti mürgituse piirimail. Aga nii tekstruurid kui tundlik värv on väga oluline!”

Teine värske kollektsioon „Hippocamp“ vaatab ajalukku ning toob tänasesse barokse lopsakuse koos rokokooliku kergusega. See jultunult ilus kõrgmoe ehete kollektsioon on mõeldud kestma — merihobudest moodustatud põnevad vormid on valatud hõbedasse ning vääristatud fantastiliste tahklihvis poolvääriskividega (millest nii mõnigi on suurem kui vutimuna). Selles kollektsioonis on nii väiksemaid merihobusid igapäevaseks kandmiseks kui ka võimsalt campe ripatseid, mis hakkavad tõeliselt elama vaid lühtrite säras. “Merihobudes on midagi muinasjutulist — need olendid nagu ei olekski loodusest, vaid mõnest fantaasiast. Mulle tundub, et neid ehetes kasutades saan seda muinasjuttu taas luua ja panna ka kandjad hetkeks unustama argijamad ja pagema fantaasiamaailma. Osad merihobud uuest kollektsioonist said endale ka tiivad!” lisab Tanel.