1. Seerumit kulub terve näo peale vaid hernesuurune kogus. Kuna tegu on ülimalt kontsentreeritud tootega, ei ole mingit põhjust ega vajadust seda rohkem korraga peale määrida.

2. Niisutavat näokreemi võta korraga mandlisuurune kogus. Või kui sul on pumbaga pudel, siis vajuta kaks korda ning sellest piisab.

3. Ka jumestuskreemi kulub tegelikult ülivähe — hernesuurusest terakesest piisab, et katta kogu nägu. Kui sul on tõesti väga suur nägu, võib pisut rohkem tarvis minna, kuid tavaliselt piisab vähesest. Jumestuskreem pane kõigepealt oma käeseljale ning kasuta kakubi-pintslit, et see ühtlaselt näole laiali kanda.

4. Silmaümbruskreemi vajad ainult päevalilleseemne suuruse koguse jagu. Silmakreemid on samuti väga kanged ning kui kasutad neid rohkem kui ette nähtud, saavutad soovitule hoopis vastupidise tulemuse. Kreem tuleb õrnalt patsutada silma välisnurgast väljapoole, ikka sinna, kus kortsukesed tekivad, ning silmade alla, vältides kreemi silma või alalaule sattumist.

5. Puhastuspiima kulub umbes vaarikasuurune kogus.

6. Päevituskreemi läheb näole ja kaelale umbes teelusikatäis. Kui soovid eriti ettevaatlik olla, kanna kreem näole ja kaelale, oota 20 minutit ja kanna peale teine kiht.