Lisaks üheteistkümnele Eestis müüdavale NIVEA alamkaubamärgi tootesarjale jõuab novembris Eesti turule NIVEA uus alamkaubamärk NIVEA Hand, mis hõlmab endas spetsiaalset tootesarja kätele. Uuest NIVEA Hand kätehooldustoodete sarjast leiab kaks hooldavat kätekreemi - NIVEA Intensive Nourishing Creme (intensiivne nahka rikastav kätekreem) ja NIVEA Essential Moisturising Lotion (sügavniisutav emulsioon). Uued kätekreemid täidavad ka kõige nõudlikuma tarbija vajadused tänu kõrge kvaliteediga koostisele.

NIVEA Intensive Nourishing Creme pehmendab käsi ning parandab naha elastsust. Kreem sisaldab liposoome, E-vitamiini ja avokaado õli. Kätekreem on mõeldud naistele vanuses 18-49 aastat. Nahka väärtuslike ainetega varustav intensiivne kätekreem maksab poes orienteeruvalt 39 krooni.

NIVEA Essential Moisturising Lotion pakub kätele efektiivset niisutust ja ööpäevaringset hooldust. Emulsioon sisaldab glütseriini, aloe-verat ja E-vitamiini. Sügavniisutav emulsioon on mõeldud 18-30 aastastele naistele ning maksab ligikaudu 50 krooni.

2003. aasta alguses jõuab turule veel ka NIVEA Hand'i Anti-Age Händ Creme Q10, mis on vananemisvastase toimega kätekreem.