Üks vlogger nimega Naturalbeauty556, väidab, et tema unikaalne segu annab tulemusi juba viie päevaga. Selleks tuleb kokku segada hambapasta, jahu, riivitud kurk ja munavalge ning segu oma rindadele iga päev määrida, lisaks kolm-neli minutit rindu masseerida ja siis segu veel paariks minutiks kuivama jätta. Tema videot on vaadatud juba kaheksa miljonit korda ja vähemalt naine ise on oma leiutise üle uhke ja selle toimimises täiesti kindel.

Teises videos väidab autor Susana Home Remedies, et segu vaseliinist ja hambapastast on samuti väga efektiivne. Määri nibudele hambapastat ja vaseliini tissidele, korda igal õhtul seni, kuni oled saavutanud soovitud tulemuse. Usu, sa üllatud, kinnitab ta.

Mõlemad blogijad kinnitavad, et see nipp on odav, kodus tehtav ja tulemused on 100% garanteeritud ja sellepärast ei tahagi ükski plastikakirurg tunnistada, et see töötab.

Ilukirurg Christopher Inglefield muidugi nimetab naiste teooriat jaburaks ja ütleb, et mõistab, et naised on suuremate tisside nimel valmis tegema mida iganes. "Paraku, nagu paljud teisedki internetis ringlevad nõuanded, on need täiesti kasutud. Vaseliin ja hambapasta annavad rindadele ainult hea lõhna, aga suurust ja kuju ei mõjuta nad küll kuidagi."