JUUKSED

Hooldus

Praegu on talvine aeg, mis tähendab, et su kiharad vajavad eriti palju tähelepanu. Enne kui hakkad mingile soengule mõtlema, hoolitse selle eest, et su juuksed poleks tuhmid, elutud ja elektrit täis.

Ühtlasi tasuks pilk heita juuksehoolduse põhitõdedele.

Kui tahad juukseid enne tähtsat päeva pisut turgutada, kuid ei hooli kallitest salongitoodetest, proovi koduseid juuksemaske väsinud ja elututele juustele.

Soengud:

Naistekas on oma lugejaid läbi aegade kaunite soengunippidega varustanud. Siin on parimad, mille seast leiad kohe kindlasti ka endale sobiva:

NAHK

Ilus ja terve nahk on veatu meigi alus — talvel tuleb nahka kaitsta külma ja tuule eest ja hoolitseda selle eest, et nahk oleks piisavalt niisutatud.
Siin tormavad sulle appi järgmised artiklid:

KÜÜNED

Veiniklaasi näo juurde tõstmine kaotab igasuguse seksika mõju, kui mehele vaatavad vastu hoolitsemata küüned. Iga naine teab, et käed ütlevad inimese kohta palju — sinu töö on hoolitseda selle eest, et su maniküür oleks laitmatu!

Kas mäletad, et Naistekas testis ka, milline küünelakk kõige kauem veatult peal püsib? Võid tulemusi vaadata SIIT!

MEIK

Silmad

Kui sa pole kuigi osav flirtija, siis usu või mitte — võid abi leida oma kosmeetikakotist! Ripsmetušiga võid saavutada lummava ripsmeterea, mille alt meest võrgutavalt piiluda.

Kõige seksikam meik on kohe kindlasti salapärane suitsusilmameik. Algajaid võib see ära ehmatada, kuid tegelikult pole selle tegemine sugugi raske. Vaata õpetusvideot SIIT.

Huuled

Kui tahad huuled seksikalt punaseks võõbata, siis pead oskama seda ka õigesti teha! Vaata: VIDEO: Kuidas punast huulepulka õigesti peale kanda?

Väldi apse!
Kui sa pole harjunud end igapäevaselt meikima, ei pruugi see sul ka alati veatult välja tulla. Loe igaks juhuks järgnevaid artikleid, kindlustamaks, et oled ikka õigel teel:

Kui sind ootab valentinipäeval ootamatu kohting ja pead kohe taksosse istuma, jäta meelde meie nutikad nipid, kuidas meikida end ilma peeglita.