Ärata oma nahk üles

Enne kevade saabumist kulub nahale lisahooldus marjaks ära. Mitte seepärast, et sa talvel naha unarusse jätsid, vaid seetõttu, et talvel kahjustasid su nahka külm tuul ja kuiv köetud õhk. Kui eelistasid kodus teki all olla ja nina pakase kätte mitte pista, jäi su nahk ka hapnikupuudusesse, mis põhjustab tuhmi jume, elastsusekadu ja väsinud väljanägemist. On aeg nahka turgutada! Aga kuidas?

  • Puhasta ja koori nahka, et eemaldada surnud naharakud, parandada jumet ning tõhustada kreemide ja maskide imendumist. Koorimine ergutab ka mikrovereringet.
  • Toida nahka — talvejärgseks turgutuseks võid maske tihedamini kasutada. Vali nahka ergutavad ja toitvad maskid, mis jätavad naha pehmeks ja kaunilt kumavaks.
  • Anna nahale lisajõudu — söö rohkem puuvilju ja joo tervislikke smuutisid, mis parandavad naha väljanägemist. Naha virgutamiseks sobivad ka hästi lõhnavad tooted, näiteks sidruni-, mango-, raudürdi-, kirsiõite või rohelise tee lõhnalised hooldusvahendid. Pärast duši all käiku piserda kehale värskendavat kehaspreid, tänu millele lõhnab su nahk pikalt nagu kevad.

Tõsta tuju

Kevadel saab elu juurde värve, olgu need eredad, värsked või pastelsed. On aeg ka kosmeetikakotti kirevust lisada. Pastelltoonid näevad head välja ning jätavad nooruslikuma ja puhanuma mulje.

  • Proovi midagi uut! Uued AVONi matid huulepulgad lisavad särtsu ning niisutavad su huuli terve päeva jooksul.
  • Pastelne põsepuna või särapuuder annab nahale kirka päevitunud jume, millest talvel nii väga puudust tundsid.
  • Pastelsed küünelakid on kevadel asendamatud. Need on naiselikud ja samas lõbusad. Maali küüntele vahvad mustrid, näiteks täpid või triibud. See on lihtne ja tulemus on kahtlemata šikk!

Lisainfot AVONi toodete kohta küsi oma AVONi müügiesindajalt või uuri AVONi kodulehelt,Facebookist või Instagramist.

Jaga
Kommentaarid