1. Pane asjad valmis

Selle asemel, et igal hommikul kreemi ühest kapist, puudrit teisest sahtlist ja ripsmetušši käekotist otsima hakata tee endale väike n-ö ilukorvike, kuhu paned kõik asjad, mida igapäevaselt kasutad. Nii on need sul alati käeulatuses ja sa ei pea mööda tube tormama ja asjade otsimisele väärtuslikku aega kulutama.

2. Kasuta dušiaega efektiivselt

Kui teed nädalas näo- või juuksemaske, mis peavad vähemalt 5-10 minutit mõjuma, siis kanna need peale enne duši alla minekut. Aja säästmiseks on ka trikk raseerida jalgu näiteks samal ajal, kui lased juuksepalsamil mõjuda.

3. Kuivšampoon

Juuksed on hommikul pisut õlise olemisega, kuid sul lihtsalt pole aega neid pesta? Proovi kuivšampooni. Pihusta seda juuksejuurtele ja masseeri. Toode imab liigse õli endasse ja lisaks saad ka pisut kohevama soengu.

4. Sassis krunn

Kui sul pole aega juustega midagi targemat ette võtta, proovi ajatut krunni. Tupeeri juuksed veidi kohevamaks, kogu juuksed kuklasse (nii kõrgele või madalale kui ise soovid), keera krunni, piserda lakiga ja oledki valmis uksest välja astuma!

5. Hädaabi-meigikott

Mõnikord on uni liiga magus ja pole lihtsalt aega end hommikul meikida, nii et tuleb meikimata tööle minna. Ja kõik need korrad, kui oled keeldunud pärast tööd dringile minemast, sest tahaksid oma meiki värskendada, kuid asjad on kodus… Tee endale väike hädaabi-kotike, mida kannad alati käekotis kaasas. Seal võiks olla silmapliiats, ripsmetušš, huulepulk või -läige, põsepuna ja miniparfüüm.