1. Võtmesõna — sobivus!

Kõige lihtsam on jääda pesu valides kahe kindla värvitooni juurde, näiteks must ja nahatoon või hoopis must ja valge. Erilisemal puhul võid loomulikult panna selga ka midagi värvikamat, aga muul ajal on sul nii kõige lihtsam erinevast kollektsioonist pärit pesu omavahel sobitada. Lisaks jälgi ka prantslannade reeglit, et pannes selga omavahel sobimatud püksikud ja rinnahoidja, kannaksid justkui kahte erinevast paarist pärit kinga. See lihtsalt ei sobi.

2. Kanna seda iseenda, mitte oma mehe pärast

Iseenda jaoks ilus väljanägemine muudab iga päeva eriliseks. Kui ainult sina tead, et kannad oma riiete all eriti seksikat pitsist rinnahoidjat, toob see teadmine terve päeva jooksul su näole kelmika naeratuse.

3. Näita seda ka teistele (aga ainult pisut)

See, kui su imekaunis pitsist rinnahoidja pisut sviitri alt välja piilub, on täiesti okei. Jätad oma kaaslastele äärmiselt seksika mulje, aga samal ajal ei mõju see kuidagi odavalt. Lisaks võib see anda just selle vajaliku kirsi tordile.

4. Kvaliteet on tähtsam kui kvantiteet

Mõtle sellele: kui mitut rinnahoidjat sa tegelikult kannad? Kui oled nagu enamik naisi, siis on sul iga nädal ringluses ca kolm rinnahoidjat. Seega, parim asi mida endale teha saad, on eelistada just kvaliteetseid materjale ja lõikeid. Olgem ausad, keegi ei vaja ju päriselt kümmet erinevat rinnahoidjat.

5. Kaunis pesu on hädavajalik

Moeportaal WhoWhatWear avaldab, et prantslannad kulutavad aastas umbes 20% riietele mõeldud eelarvest aluspesu peale. See mõte on seotud ka moekunstnik Christian Diori tsitaadiga “Ilma alussambata pole ka moodi”, mistõttu peaksid tundma end hästi nii oma riietes kui ka selles, mida kannad nende all. Proovi erinevad stiile ja vali just sinu kehakujule sobiv pesu!

Allikas: Damsel In Dior