Siin on mõningad imelihtsat nipid:

1. Kanna heledat huulepulka — mida heledam, seda parem, aga paluks mitte päris surnukahvatu. Kuidas see töötab? Kui huuled on heledamad, sulanduvad need su nahaga paremini ja kui huuled näivad laiemad, näivad põsed ja lõug kitsamad.

2. Haara matt päikesepuuder! Põsed saad visuaalselt kitsamaks ja põsesarnad kõrgemaks, kui kannad pisut matti päikesepuudrit põsesarna alla ja lõualuu juurde. Tee n-ö “kalanägu“ — see, kuhu tekivad lohud, on õige koht puudri jaoks.

3. Ära liialda põsepunaga. Kui sul on juba ümarad põsed, võib värvi lisamine nende ümarust veelgi esile tõsta. Kahvatud ja loomulikud roosad põsesarnadel on õigeim valik.

4. Ole silmameigiga julgem. Tõmmates tähelepanu julgelt värvitud silmadele, muudad oma näo jällegi visuaalselt väiksemaks. Liiale ei tasuks siiski minna, pandasilmad ei kaunista kedagi. Keskendu ripsmetušile ja silmalainerile ning miks mitte lisada ka pisut suitsust lauvärvi.

5. Jäta kulmud rahule! Mida kitsemad ja lühemad on su kulmud, seda suurem näib su nägu. Lase kulmudel kasvada oma loomulikus tempos, kitkudes ära vaid väga kursilt kõrvale kaldunud karvakesed.

Allikas: allwomenstalk.com