Värvid!

Olgu need teksad, retuusid või aegumatud chinod. Värvilised püksid on sellel kevadel väga IN! Popimad värvid on kollane, mündiroheline, elektrisinine ja erkpunane. Neid võib sobitada kõigega. Seelikute puhul tuleks eelistada kõrgema lõikega ja natukene puhvis variante ja pikkus võiks olla umbes põlvini.

Kui värvilisi pükse parasjagu jalas pole siis tuleks vaadata, et ülemine ots eriti kiiskav oleks. Ühetoonilised erksad värvid on väga nõutud: kampsunid, pluusid, särgid. Kui see tundub aga liigne siis väga suur võim on ka pastelsete ja metalsete toonide käes. Lõigete poolest tuleks eelistada tavapärasest pikemaid mudeleid, lühema lõikega nabapluusid jäid eelmisesse aastasse.

Denim

Teksapluus tüdrukule, teksajakk poisile. Jah, see sama teksa on jälle ringiga tagasi — denimist jakid ja pluusid on sellel kevadel asendamatud!

Mustrid

Mida kirjum, seda parem. Hea oleks, kui muster ei koosne rohkemast kui kahest-kolmest värvist. Chevroni muster, pikselmustrid ja tähemotiivid on eriti trendikad! Samuti on tagasi loodusest inspireeritud leopardikirjud  ja lillemustrilised riided.

Klassikalise lõikega jakid

Hea peale visata kui tuul veel näpistab. Tüdrukute jakil on väga oluline, et oleks ilus krae- näiteks peter-pan’i lõikega. Poiste puhul on põhirõhk taskutel ja lisadetailidel. Jaki asemele sobib ka klassikaline pleiser mõnes neutraalses toonis.

Ombre

Hajuv värv ehk ombre on juustest kolinud riietele. Eredad toonid mis pastelseteks hajuvad püüavad pilke ja naelutavad need endale kauemakski! Otsi kauplustest ombre-mustriga pluuse, kleite ja seelikuid! Piilu SIIA!

Mida jalga panna?

Pika säärega mustrilised ketsid või kõrged nahksed paeltega saapad, pastelsetes toonides Mary-Jane’i kingad või eredad baleriinad. Need on sellel kevadel lahutamatuteks kaaslasteks!

Eestikeelse laste moeblogi Tuduluu, mis hoiab meid kursis popimate trendidega laste garderoobis, leiad aadressilt www.tuduluu.com