10. Kõhuplastika
Kõhult liigse naha ja liigse rasva eemaldamine. Kui need on kadunud, muutub ka kõht jälle ilusaks ja siledaks. Tavaliselt kombineeritaksegi kõhuplastika rasvaimu või mõne muu rasvaeemaldusprotseduuriga.

9. Rasvaimu
Selle protseduuri käigus “imetakse” väikeste torukeste abil soovitud kohast liigne rasv välja. Vastupidiselt levinud arvamusele ei tehta rasvaimu vaid laiskadele ja rasvunud inimestele, seda võimalust kasutavad ka näiteks sportlased, kes ei suuda hormonaalse tasakaalu kõikumise tõttu ise rasvast vabaneda

8. Otsaesise korrigeerimine
Inglise keeles nimetatakse seda protseduuri “brow lift” ehk kulmude tõstmine — kirurg pinguldab otsaesise õrna nahka ning “vormib” näo ülemise osa siledamaks. Protseduuri käigus tehakse juuksepiirile neli väikest sisselõiget ja lõigatakse üleliigne nahk ära.

7. Lõuaimplantaadid
Lõualõikuse eesmärk on inimese näole konkreetsem kuju anda. Protseduuri käigus tehakse väike sisselõige ning sisestatakse implantaat.

6. Ninalõikus
Ninalõikuse käigus kujundatakse ümber ninaluu või lõigatakse vähemaks ninal asuvat nahka ja kudet. Nina saab nii vähendada kui suurendada, pikendada kui lühendada, teha nina sirgemaks ja eemaldada ninaluul olevaid kühme ja näiteks ka püstisest ninaotsast vabaneda.

5. Silmalaugude korrigeerimine
Ka silmalaugusid on võimalik pinguldada, neilt liigset nahka ja rasvkudet eemaldada. Samuti on selle protseduuri käigus võimalik vabaneda tumedatest silmaalustest.

4. Kaela ja näo pinguldamine
Üleliigse naha eemaldamine ja pingule tõmbamine näo ja kaela piirkonnas. Eesmärk — kaotab kortsud ja lõtvunud naha ehk esimesed vananemistunnused.

3. Rindade vähendamine
Need, kel suuri rindu ei ole, peavad seda “kaasavara” taeva poolt antud õnnistuseks. Suurerinnalised ise nii õnnelikud ei ole — raske koorem tekitab seljavalusid ja väga palju teisi terviseprobleeme. Rinnavähenduse käigus eemaldatakse rasvkudet ja nahka ning tõstetakse nibuvälja koos nibuga kõrgemale.

2. Rindade tõstmine
Need, kes on oma tisside suurusega rahul, kuid kellele ei meeldi rinna kuju, saavad lasta seda kohendada. Rindade tõstmine on populaarne emade seas, kelle rinnad on pärast imetamist rippu vajunud või vanemate daamide seas, kes ei ole rahul sellega, mida aeg on nende partiiga teinud. Protseduuri käigus tehakse paar sisselõiget ning tõstetakse tissid soovitud kohale tagasi.

1. Rindade suurendamine
Pole vist üllatus, et rindade suurendamine on kõige populaarsem ilulõikus kogu maailmas. Paljud naised usuvad endiselt, et ilu ja naiselikkus peituvad suurtes tissides. Protseduuri käigus sisestatakse naise rindadesse soovitud suurusega implantaadid.

Allikas: GeniusBeauty