1. Teksased ei lähe kunagi moest.

Niisiis on teie ainus ülesanne valida enda jaoks sobiva hinnaga, sobivad mudelid. Kitsad püksid annavad teatavaid eeliseid: need teevad teid saledamaks, neid saab saabastesse toppida, võib kanda botastega, et sportlikum välja näha; kui aga ühitada teksased kõrgekontsaliste jalanõudega ning piduliku jakiga, võib peolegi minna. Selline universaalne riietus sobib igaks elujuhtumiks.

2. Kašmiirsviiter.

Täiendage seda alati kas prossi või mõne teise ehtega. Kvaliteetne, tõeline kašmiir on kallis, kuid peab kaua vastu, kui selle eest õigesti hoolt kanda. Kõige parem on kašmiirist esemeid hoida kokkupandult. Puistake nende juurde lavendliõisi, et koisid peletada ning peske ainult käsitsi soojas vees, kasutades spetsiaalseid šampoone või lisanditeta seebihelbeid.

3. Ühe kinnisega pehme nahkjakk.

Iga naise garderoobis peaks leiduma kasvõi üks nahkjakk. See võib olla klassikalise lõikega pintsak või lühem sportlik jakk. Õigesti valitud mudel garanteerib teile seksika välimuse. Mida pehmem on nahk, seda elegantsem näete välja. Nahast jakk sobib suurepäraselt kokku laiade tviid- või velvetpükstega ning klassikaliste igapäevaste teksastega.

4. Pika säärega nahksaapad.

Väga kena näeb välja laiemate säärtega klassikaline variant. Tõmblukk ning elastsest materjalist vahetükk annavad küllaldaselt avarust, et pükse saabastesse sättida. Selline mudel on väga praktiline ning õigustab täielikult kulutatud raha. Neid saapaid võib kanda moodsate bukleepükstega, lühendatud sääreosaga pükstega, aga ka kleitidega. Igasugune taoline kombinatsioon näeb välja moodne ja elegantne.

5. Nahast käekott, millega võib minna, kuhu iganes.

Loomulikult võib igapäevakottide odavaid variante leida odavatest poodidest ja turult, ometi oleks mõistlik kulutada märkimisväärne summa tõelise firmakoti peale. See kulutus õigustab end igati. Esiteks võib sellise kotiga ilmuda tõepoolest ükskõik kuhu — see võib olla büroo, ärikohtumine, restoran, jalutuskäik linnast välja, peoõhtu… Teiseks: kui lihtsalt hea nahast kott võib omanikku teenida kümme aastat, siis kallis kvaliteetne kott võib terve elu oma perenaist rõõmustada.

6. Stiilne trenchcoat.

Trentškotid ja lühikesed mantlid on küllap parimad variandid kevad-sügiseses riietuses, milles näete alati välja stiilne ja šikk ning mis kaitseb teid muutliku ilma kapriiside eest. Sellised klassikalised üleriided on alati aktuaalsed ning neid saab kanda koos mitmesuguste jalanõude, seelikute ja pükste variantidega. Oma välimust saab mitmekesistada ka erksate aksessuaaridega, näiteks sallid, kotid, prossid ja vööd.

7. Ajatud kingad.

Ajame ikka taga moodsaid jalanõusid. Kuid kui tõele au anda, pöördub teatav kingamood tagasi umbes kord 50 aasta jooksul. Palju praktilisem on osta paar klassikalisi kingi, mis sobivad igasuguse riietuse juurde ja, mis peamine, näevad alati moodsad välja.

8. Suurepärane klassikaline kardigan.

Kaasajal on tendents kanda retrostiilis rõivaid ja siin on kardiganil liidri positsioon. Mudelite mitmekesisus võimaldab valida sobivaima variandi oma figuuri, tuju ja põhiriietuse juurde. Võite valida kas kaasaegsema või hoopis klassikalise stiili. Ideaalseiks ehteiks sobivad kardigani juurde range pross või tagasihoidlik pärlikee.