Paljudel, kes on kokku puutunud juuksepikendustega, seonduvad need erinevate küsimustega. Probleemiks on tavaliselt kinnitus enda juuste ja pikenduste vahel. Selleks kasutatakse suurel hulgal erinevaid meetodeid (teip, mikrorõngad, klipid jne.) Kõige levinum professionaalne meetod on keratiinkinnitus. Sel puhul paigaldatakse juuksepikenduste salgud keratiinist koosneva liimkinnitusega kliendi naturaalsete salkude külge. See pakub küllaltki head püsivust ja diskreetsust, kuid on siiski seotud kuumutamisega paigaldamisel, raske eemaldusprotsessi ja ebamugava liikuvusega juustes. See kõik aga mõjub juustele kahjulikult. Samuti võib juuksepikendusi eemaldades saada ebameeldiva üllatuse osaliseks — oma juuksemass on eelnevaga võrreldes kahanenud ja juuksed on kaotanud oma loomuliku terve struktuuri.

Innovatiivne lahendus põhjanaabritelt
Juuksepikenduste tootjad on pikalt otsinud meetodit, kuidas oleks võimalik võõrad salgud oma juuste külge siduda peene nööri abil, mis oleks tegelikult kõige loomulikum viis. Kuigi sellisel moel on idamaades pikendusi paigaldatud juba aastasadu, oleks see meie ühiskonnas ääretult kallis ja ebapraktiline protseduur, kuna juuste sidumine salk-salgu haaval on tohutul määral aega ja osavust nõudev töö. Seetõttu seda igapäevaselt ka salongides ei kasutata. Lahendus on aga saabunud Skandinaavia juuksespetsialistidelt, kes on välja töötanud täiesti uue süsteemi salkude sidumiseks väikese puuvillase nööri abil. Soome juhtiva juuksepikenduste tootja „Simply Natural“ uueks eksklusiivliiniks ongi MAGO juuksepikendused, mis eelnimetatud viisil kinnitatakse. Pikendused tulevad tehasest juba valmis nööride ja sõlmekestega ning juuksur kinnitab need kliendi juuste külge spetsiaalselt väljatöötatud metoodika abil. See tagab täiesti kahjutu paigalduse, eemalduse ja kandmise.

Paigaldus võtab aega keskmiselt 1,5 tundi (pisut vähem kui keratiini puhul) ja eemaldus on samuti väga kiire ja valutu (juuksur lihtsalt lõikab sõlmekesed õigest kohast lahti ja loomulikud juuksed jäävad täiesti terveks). Lisaks sellele annab naturaalne materjal juustele erakordselt loomuliku liikuvuse ja tunnetuse. MAGO pikendused on siiani kõige mugavam variant juustepikenduste igapäevaseks kandmiseks. Pikendused kannatavad kuuma (nt. sauna ja sirgendamist), pesu, föönitamist ja muid kõikvõimalike igapäevaseid protseduure suurepäraselt. Sõlm juuste küljes on erakordselt püsiv, ning pikendused ei libise peas, ega tule välja enne kui juuksur on need eemaldanud. Kokkuvõtlikult võib öelda, et juuksepikendusmeetodite arengus on toimunud suur hüpe. Tegu ei ole lihtsalt väikese turundustriki või nišitootega. See on tõesti hetkel parim viis juuste pikendamiseks.

Pikenduste kvaliteet on silmaga näha
Õnneks ei pea MAGO juuksepikendused valinud klient leppima ebakvaliteetsete B kategooria juustega. Pikenduses on kasutusel piinlikult kvaliteetsed Simply Naturali 100% naturaalsed Super Remy juuksed, mis pärinevad Indiast. Remy tähendab salkudes kasutatavate karvade õiget polaarsust. Kuna juus kasvab inimese peas kindlas suunas, siis karvade tagurpidi keeramine tähendab seda, et kammides koorub karvadelt pealmine kiht. Selle vältimiseks kasutatakse ebakvaliteetsetel juustel keemilist töötlust, mis mõjub laastavalt välimusele ja naturaalsele tunnetusele. Remy juuste puhul seda probleemi ei ole, kuna kõik karvad sorteeritakse salkudesse õiget pidi. Super Remy (ehk double drawn) aga läheb veel sammu kaugemale. Nimelt tähendab see seda, et karvad on salkudes ka kõik ühe pikkused. Ehk salgu ülemine ots on sama paks nagu alumine. See parandab dramaatiliselt lõpp-tulemust, ning jätab eriti eksklusiivse ja terve mulje.

Kas ka Eestis saab MAGO pikendusi panna?
Skandinaavias tormiliselt levivad MAGO pikendused on nüüdseks jõudnud ka Eestisse. Kuna tehnoloogia on uus, ning nendega tegelevad juuksurid peavad olema läbinud spetsiaalse koolituse, siis pakub neid hetkel vaid üks ilusalong (Ilusalong Hairexpress, Tartu mnt. 71). Lähitulevikus on oodata MAGO pikenduste levimist üle Eesti. MAGO pikendusi saab paigaldada kõikvõimalikele juustele pikkusega alates 5cm.

Vaata videolt kuidas meie armastatud Anu Saagimile MAGO pikendusi paigaldatakse ja sirvi ka pildigaleriid!

Jaga
Kommentaarid