1. Lühikesed püksid ja sukkpüksid

Sukkpüksid ja šortsid on sügise ägedaim kombo! Tagasihoidlikumad tüdrukud valivad mustad sukad-mustad püksid, julgemad kombineerivad lühikesi teksasid värviliste sukkadega ja naudivad oma lemmikpükse kuni lume tulekuni!

2. Lühike kleit ägedate põlvikutega

Kleit-sukkpüksid või kleit-retuusid komplekte näed sa igal koosviibimisel. Ole originaalsem ja loo oma komplekt ägedast suvekleidist ning üle-põlve põlvikutest! Kui ilm on jahedam, võid põlvikute alla panna õhukesed nahatooni sukkpüksid.

3. Sandaalid ja sokid

Jah, kuulsid õigesti, see on nüüd lubatud ja isegi soovitatav! Nunnud sokid-nunnud sandaalid-nunnu seelik — ideaalne sügiskombo!

4. Maksikleit ja nahkjakk

Eesti muutlike ilmadega suvel oled sa selle peale juba ilmselt isegi tulnud, sest kardigan on maksikleidi peal liiga raske, bleiser tundub liiga kohatu ja kimono liiga õhuke. Must nahkjakk on just see, mida vajad, et veel paar nädalat oma lemmikut maksikleiti kanda.

5. Õhuke topp/maika/särk ja pintsak

Õhuke lühikeste varrukatega särk, mida kandsid terve suve, ei pea veel kapisügavustesse ära kaduma. Vajad selle peale üht ägedat pintsakut, mis sind jaheduse eest kaitseb. 

Allikas: Divinecaroline