Macho Feminine — macho-naiselik

Pulbitseb uuest värskendavast energiast kevadeks ja suveks, olles tähelepanu äratav ja väljendusrikas.
Macho-naiselik trend pakub võrdsel määral tugevust ja stiilsust. Lõikus rõhutab nägu ning lühikesed soengud läigivad võimsalt. Kõige olulisemad on terved juuksed ja originaalsust ülistavad teravad vormid. Neid tänavamoest inspireeritud soenguid tasakaalustavad teatraalsed aksessuaarid ja soengut saab viimistleda vastavalt meeleolule.
Femme Fatale — saatuslik naine

Terava joonega ja kaunilt läikiv bob on inspireeritud militaarsetest nüanssidest.
Bob on sellel hooajal ülikuum soeng ning hea uudis on see, et seda soengut saab teha mis tahes tekstuuriga juustesse. Kaasaegse ilme saavutamiseks peaks lõikus murduma otse lõuajoone alla.


Natural Soft — loomulik pehmus

Kreeka jumalanna

Võtab 2009. aasta kevadel ja suvel suurepäraselt kokku moelavadel valitsenud süütuse hõngu. See vaba, kerge ja mugav stiil seab esikohale pikad loomulikus toonis juuksed. Suured palmikud, keerutatud patsid ja rippuvad pehmed lokikiharad — juuksed jätavad näo vabaks või lõigatakse suur lohakas tukk, kuid igast soengust õhkub loomulikku ilu.

Vähest vaeva nõudev, loomulik, ideaalne nii päeval kui ka õhtul, punutud soeng sobib pikkadele järku lõigatud või ühepikkustele juustele. Kui juuksed on liiga lühikesed, kasuta lõdvalt punutud šinjooni, mis sobib sinu juuksetooniga.


Boheemlaslik fantaasia

Ühel ajal nii soengus kui ka vaba ja loomulik. See on kaunis moodus sättida pikad laines või sirged juuksed ilma suurema vaevata soengusse, mis on ühest küljest hoolitsetud välimusega, kuid samas on tunda ka boheemlaslikku mõju.




Tukk on popp

Inspiratsiooniallika saab kokku võtta ühe sõnaga — glamuur.
Põhijooned: sellel hooajal on tukad ümaramad ja raamivad nägu, andes äärmiselt naiseliku välimuse pikematele ja pehmematele, sirgetele või laines juustele.