Lihtne valge kleit

Kevadmood keskendub suuresti heledatele toonidele — valge kleit on ideaalne põhi, millega kombineerida värvilisi ehteid, kotte, jakke, kingi… Mida iganes!

Värviline kotike

Olgu see neoonkollane, kärtsroosa, türkiisitooni — kott olgu kevadel kirev ja silmapaistev. Milline on aga meie lemmik kotistiil? Kindlasti eelista suurele boheemlaslikule märsile väikest ja konkreetset ridiküli, näiteks ümbrikustiilis kotikest.

Minimalistlikud sandaalid

Madalad, neutraalset tooni ja võimalikult väheste detailidega — just see on suund, mida jahtida kevadel. Lihtne sandaalipaar võib sinuga käia nii linnas poodlemas, kaunis maakohas jalutamas kui sõpradega väljas.

Silmapaistvad päikeseprillid

Päike ei tohiks silma paista, küll aga võivad seda teha su päikeseprillid! Äge prillipaar on 2012. aasta kevade üks kindlaid hittesemeid — vali lahe kuju (miks mitte kassisilm?) või erilist tooni raamid.

Teksasärk

Teksamaterjalist triiksärk on üks aegumatuid klassikuid, millest ei tohiks kevadise garderoobi kokkupanemisel mööda vaadata. Kombineeri seda näiteks värviliste pükstega.

Pastelsed püksid

Oled vast juba märganud, et pastelltoonid on vaikselt poodidesse imbuma hakanud. Kandes sel kevadel pastellrohelisi, -siniseid-, -kollaseid või -roosasid pükse, näitad kõigile, et sina juba trende maha ei maga.

Allikas: allwomenstalk.com