Mosaic komplektid aitavad leida ideaalsed rõivad suvisteks pidudeks ja koosviibimisteks. Kleidid, seelikud ja jakid sobivad paljudele figuuritüüpidele ning toovad välja iga naise ilu. Väike lilleline kleit on sellel hooajal kindel valik!

Meeste kollektsioonis dikteerib hõbehall, grafiidikarva või ka läikivmust ülikond koos erksa särgiga, mõjudes alati mehelikult ja šikilt.

Mosaic on rahvusvaheline moemärk, mis on suunatud ennast väärtustavale naisele ja mehele, pakkudes esinduslikke, moodsalt formaalseid ja elegantseid rõivaid nii tööle, puhkehetkedeks kui erilisteks sündmusteks. Mosaic loob kvaliteetseid ja hästiistuvaid rõivaid, arvestades kandjate erineva kehatüübi ja kasvuga. Rõivaid rikastavad hoolikalt valitud kangad, moevärvid ja maitsekad detailid.  Kollektsioonide loomisel arvestatakse sellega, et rõivaid oleks lihtne kombineerida nii olemasoleva garderoobiga kui ka tulevaste hooaegade kollektsioonidega.

Mosaici kauplused asuvad

Tallinn: Kristiine Keskus, Lasnamäe Centrum, Rocca Al Mare Keskus, Magistrali Keskus, Ülemiste Keskus, Baltika Kvartali Moetänav

Tartu: Taru Kaubamaja, Tartu Lõunakeskus, Tartu Eedeni Keskus

Pärnu: Pärnu Kaubamajakas, Pärnu Keskus

Jõhvi: Keskus Tsentraal

Narva: Fama Keskus

Mosaic kodulehekülg: http://mosaic-fashion.com/ee/

Tutvu Mosaic ajakirjaga siin:

Jaga
Kommentaarid