1. Unusta dieet! Võta veel üks muffin ja peida oma patud meie “Shapewear” vormiva pesu abil. Sile, siidine ja seksikas siluett on garanteeritud.

2. Näe peokleidis välja suurepärane ja tunne end hästi! Sügav dekoltee? Katmata selg? Katmata õlad? Milline ka ei oleks sinu lõige, meie briljantsest “Bra Solution” kollektsioonist leiad lahenduse.

3. Meie armsast pidžaamast saab täiusliku kingituse. Kasuta ära võimalus ja osta 1, saa 1 tasuta valitud pidžaamade hulgast ning jäta teine paar endale!

4. Lase lumel sadada! Paki ennast meie kootud mütsi, salli, kinnastesse ja sokkidesse ning naudi talve.

5. Vali välja mida paned soki sisse! Meie aksessuaaride ja kingituste valikus on nunnud soojendatavad kaisuloomad, stiilsed silmamaskid, võrgutavad püksikud ja palju muud alates 3€.

6. Väldi lumevalle ja rahvahulkasid ning vali oma täiuslik kingitus välja varakult! Teid ootavad La Senza kauplused Ülemiste ja Rocca Al Mare keskustes Tallinnas ning Tasku keskuses Tartus.

7. Kanna hoolt, et näeksid jõuluhommikul Jõulumehe jaoks välja vapustav! Kanna meie glamuurset pesu ja pääsed ka salmi lugemisest.

8. Ära riku oma täiuslikku kingitust kehva pakendiga! Kasuta ära meie luksuslikku kingituste pakkimise teenust, mis kaasneb tasuta kõigi kingiostudega.

© La Senza 2011.