Kahvatulilla ja baklažaan

Sügav kuninglik lilla, ploomililla ja kahvatulillad toonid on sel hooajal omal kohal. Alexander McQueen ja Chanel tõestasid moelavadel, et lilla on täiuslik asendus mustale. Hoia aga küüsi pisut lühemana, sest sügavad ja rikkad toonid on juba iseenesest piisavalt dramaatilised.


Metalne

Otsid pisut edevust ja sära? Haara metalse küünelaki järele! Hõbedast tooni sobib kanda nii päeval kui õhtul ja miks mitte viia see trend jõuludeni välja, lastes küüntel ka ehitud jõulukuusele silmad ette teha.


Hall, roheline ja sinine

Ei, me ei räägi taevasinisest ja mururohelisest. Sel sügisel kanna lakki, kus on võimatu öelda, millisega neist kolmest toonist täpsemalt tegu on. Hall-roheline-sinine lakk sobib ka ideaalselt sügisese garderoobiga.


Kastanpruun

Ka kastanpruun sobib asendama tavapärast musta. Proovi rikkalikku värvi ja hoia küüned lühikesena, et saavutada ideaalne tasakaal.


Nahatoon ja beež

Puhka vahel draamast ja kata oma küüned õrna nahakarva beežiga, mis sobib iga riietuse ja meeleoluga. Lisaks lubab see sul kanda kirevaid sõrmuseid ja käekette, ilma et peaksid kartma värvide üleküllust.


Allikas: fashionhippo.com