Hooaja lemmikmaterjalid on luksuslikud linane ja siid — kehasõbralikud materjalid, mis annavad vajadusel sooja kui ka jahutavad. Lina sarm on seejuures maalähedast laadi — kergelt kortsus ja kantud muljega. Siidis on idahõngulist luksust, läiget ja stiili.

Suverõivaste toonid on kirglikud — sooja varjundiga roosa ning sellele lähedased energilised punased ja oranžikad toonid. Kevadel soosingusse tõusnud siniste paletist tõusevad suve lähenedes üha enam esile laguunikarva ja türkiisitoonid, mida värviterapeudid peavad eelkõige harmoonia ja heaolu loojateks ning mis toovad suurepäraselt esile naha puhanud ja päevitunud jume.

Galeriid vaata SIIT

“Ei mingeid piiranguid ega tõsist ilmet! Selle suve rõivad on suurepärane viis oma head tuju väljendada ja end juba varakult puhkuselainele lülitada,” kinnitab Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes.
Ees ootav suvi tunnistab nii ülevoolavat värvipillerkaari kui kõige pöörasemaid mustrisegusid — tuleb vaid fantaasial vabalt lennata lasta.

x0934

Rõivastesse on oskuslikult põimitud idamaiseid detaile. Proovida võib näiteks idamaade mustreid, salle ja üleviskeid. Erakordselt põnevad on ka idamaahõngulised püksilõiked, kus keskõmblus on põlvekõrgusel ja siluett hoopis erinev harjumuspärasest. Viimistlusele paneb punkti sallist kokku keeratud idamaine turban, mille võib randa minnes pähe keerata ja liival jalutades hoopis rannaseelikuna kasutada.

Erinevaid mustrisegusid jagab algav hooaeg eriti heldelt. Näha on nii pööraseid kontraste ja kombinatsioone kui vaoshoitumaid mustvalgeid või toon-toonis rütme. Mood armastab mustrites loodusteemasid, etnot ja eksootikat. Samuti on kullafondist tagasi mereteemad, ruudud, triibud, romantilised lilled ja kelmikad täpid. 

x0866

Nii rõiva- kui aksessuaarimaailmas on lahti pääsenud ka eksootilised loomad. Rannarõivastel on populaarsed sebra- ja tiigrimustrid ning eksootilisest nahast kingi ja kotte on lubatud kanda iga rõivakomplekti juurde.