Moodsat külmakaitset pakuvad lisaks kapuutsid, efektsed mütsid, sallid, kindad, karvased kõrvaklapid ning ülipika säärega saapad.

Naistemood

Naiste ülerõivaste mood võtab vastu väljakutse ühendada moetrendid ning põhjamaise kliima karmid nõudmised. Just seetõttu armastab talvemood bukleed, karvastatud pindu ning kohevat pehmust, mida leiab nii vestidelt, mantlitelt kui ka aksessuaaridelt.

Värvidest on teinud tõelise tagasituleku kaamelibeež, mis on selle hooaja üks lemmikvärve. Moeareenil püsivad jätkuvalt must ning halli ja pruuni erinevad toonid, julgemad leiavad kollektsioonidest endale ka punaseid ning siniseid mantleid. Tumedates ning neutraalsetes toonides ülerõivastele lisavad erksust elektrisinised, vaarikapunased ning roosades toonides aksessuaarid.

Naistemood soosib ka militaarstiili. Rangema joone austajad võiks eelistada militaarstiilist inspireeritud sineli tüüpi mantlit või kaherealisi jakke.

Meestemood

Meeste ülerõivad pakuvad nii klassikalist soliidsust kui tänu innovatiivsetele kangastele ja kangatöötlustele ka varju karmide ilmastikuolude eest.

Kohevate ülerõivaste kõrval jätkab võidukäiku ka minimalistlik soliidne villane mantel, mida mood julgustab värske looki saamiseks kandma ka teksade või velvetite ja tennistega. Värvidest soosivad trendid jätkuvalt halli ja musta, millele annavad energialaengu elektrisinine, säravpunane ning violetne. Kollektsioonidest leiab ka laia revääriga mantlid, kinninööbitava kaeluse ning kaherealise kinnise.

Moepildile tõusevad ka lennu -ja motospordist inspireeritud lühikesed jakid.

Allikas: Baltika Group