Terav piparmündijook

  • 4 cl Saaremaa Vodkat
  • 2 oksa piparmünti
  • 2-3 tera rohelist pipart
  • 2 tl suhkrut
  • 1 cl sidrunimahla (soovi korral)
Kalla sangaga klaasi kuum vesi, lisa piparmündioksad. Purusta roheline pipar ja lisa tee hulka. Seejärel lisa suhkur, soovi korral sidrunimahl ning köige löpuks Saaremaa vodka. Kaunista värske piparmündivarrega. Serveeri kuumalt!

Töhus külmataltsutaja

  • 4 cl Saaremaa Vodkat
  • 2 löiku ingverit
  • 2 tl mett
  • Sidrunikoor
  • 1 cl sidrunimahla (soovi korral)
Kalla sangaga klaasi kuum vesi, lisa ingverilöigud, mesi ja sidrunikoor. Sega korralikult. Viimasena lisa Saaremaa Vodka. Serveeri kuumalt!

Jaga
Kommentaarid