Sviiter
Mugavad ja kvaliteetsed sviitrid sobivad kingiks igale mehele — neid võib kanda nii teksade kui ülikonnapükstega, nii T-särgi kui triiksärgi peal.

Pardel
Pardlitega on nagu autodega — igal aastal tulevad uuemad ja vingemad välja. Mehel on uue põriseva ja läikiva vidina üle ainult hea meel. Kui mees eelistab pardlile raseerimist, siis rõõmustaks ta kindlasti uute žilettide ja hea aftershave’i üle — need on asjad, mida ta kindlasti vajab, kuid mida on tõeliselt tüütu pidevalt ise osta.

Külluslik õhtusöök
Kui sugulastega on stressirohkes pühadelauas istutud, siis miks mitte minna mõne päeva pärast kahekesi oma privaatsele õhtusöögile? Tee talle välja õhtusöök koos eelroa, pearoa, magustoidu ja kõige sinna juurde kuuluvaga — teadagi käib armastus läbi kõhu.

Nahkvöö
Kvaliteetne nahast vöö kulub ära igale mehele — just selline, mida sobiks kanda nii ülikonnapükste kui viisakamate teksadega. Vöö võiks olla võimalikult lihtne ja klassikaline — pruuniarmastajale pruunist ja mustakandjale mustast nahast.

Rahakott
Kui mehe rahakott on juba nurkadest narmendama hakanud, siis on aeg talle uus muretseda — see, millise rahakoti mees poes maksmiseks välja võtab, ütleb tema kohta palju. Mehe rahakott olgu tugev, nahast ja mahukas, kuid piisavalt väike, et taskusse mahtuda.

Kvaliteetne pesu
Korralikku pesu ei saa kunagi olla liiga palju ja kindlasti on aasta jooksul nii mõnigi paar kaduma läinud või auguliseks kulunud. See aga ei tähenda, et sa lähed Prismasse ja ostad kolmese sooduspaki — piilu millegi kvaliteetsema poole nagu näiteks Calvin Klein.

Hommikumantel
Miks peaks mees hommikul esimese asjana ülikonda või jäikadesse teksadesse pugema? Las ta joob oma kohvi kohevas ja pehmes hommikumantlis. Sellesse on mõnus ka õhtul pärast pesemas käimist pugeda.

Nahast kindad

Miski, mida mees kindlasti hinnata oskab, on soe ja kvaliteetne kindapaar, mis muudab külmast roolist kinni hoidmise ja pakasega tänaval jalutamise oluliselt mugavamaks.

Piletid
Pole vahet, kas teid ootab ees ühine kontsert, film või kruiis, meestele meeldib pidevas aktsioonis olla ja ürituste korraldamine on selleks üks parimaid võimalusi.

Pesemisvahendid

Ta ju peseb end, eks? Ja kas ta viitsib ise poes valida ja nuusutada või haarab tavaliselt esimese ettejuhtuva seebi ja suundub kassasse? Nüüd on hoopis sinul võimalik tema eest valik teha ja leida lõhnad, mis ka sulle endale väga meeldivad. Usu, mees on sulle selle eest tänulik. Kui tahadmidagi uhkemat, piilu ka erinevate habemeajamisvahendite poole, kuid selleks peaksid kindlasti teadma, mis meetodil mees habet ajab.