Tasakaalupadi

Tasakaalupadi on hea abivahend eakatele, kuna see parandab kehaasendit, tasakaalu ja koordinatsiooni. Vanemaealistel aitab tasakaalupadi edukalt oma süvalihaseid treenida, ennetab ja vähendab seljavalusid. Harjutuste sooritamine tasakaalupatja kasutades parandab kehatunnetust ja vähendab kukkumise riske.

Kuna tasakaalupadjal on üks pool kaetud väikeste nagadega, saab seda kasutada ka jalataldade massaažiks. See parandab jalgades vereringet, lihased lõõgastuvad ning lihaspinge väheneb. Suurepärane kingitus tervise säilitamiseks.

Massaažimatt jalgadele

Jalamassaaži matil kõndimine alandab vererõhku ja parandab üldist kehalist liikuvust ning tasakaalu. Jalataldade massaaž stimuleerib jalatalla närve ning selle kaudu kiireneb keha ainevahetus ja vereringe.

See omakorda aitab väsimusest võitu saada, leevendab närvivalu ja lihasväsimust, stimuleerib soolte tööd ning tugevdab immuunsüsteemi. Massaažimati kasutamine parandab jalgade verevarustust ja seetõttu avaldab positiivset mõju nii kehale kui ka vaimule.

Võimlemispall

Võimlemispall on hea abivahend lihaste tugevdamiseks, kehahoiu parandamiseks ning aitab ennetada seljavalusid. Võimlemispalliga harjutuste tegemine arendab painduvust, lihasjõudu, koordinatsiooni ja tasakaalu.

Võimlemispall on sobiv kasutamiseks eriala spetsialistidele igapäevaseks treeninguteks kui ka neile, kelle turvalisus on esmatähtis, nagu rasedatele ja vanemaealistele inimestele. Võimlemispall peab olema õige suurusega.

Libedusevastased jäätallad

Libedusevastased jäätallad ohutuks liikumiseks on hea kingitus just eakatele inimestele. Libedal ajal on oluline vähendada kukkumisriski. Libisemisvastased jääteravikud sobivad erinevatele jalatsitele ning neid on lihtne ja mugav kasutada.

Kokkupandav jalutuskepp

Jalutuskepp pakub eakale lisatuge ja turvatunnet. Jalutuskepp aitab vältida võimalikke kukkumisi ja aitab mugavamalt ringi liikuda. Jalutuskeppi on võimalik kergesti kokku pakkida ning kõikjal kaasas kanda. Pikemaajaliselt linnas ja turul käimisel on võimalus jalutuskepp kotti panna. Jalutuskepi pikkust saab kergesti muuta.

Pika varrega pesuhari

Pika varrega pesunuustik on hea abivahend keha pesemiseks, kui on probleeme seljaga või esineb liigesjäikust. Pesuharja käepidet on võimalik kuuma vee all kaarjaks painutada, et selja ja kaela pesemine oleks kergem. Pesuharju on nii varvaste ja jalgade pesuks kui ka pehme nuustiku või tugevamate harjastega.

Kõiki abivahendeid saab osta ITAKi teeninduspunktidest ning mugavalt veebipoest pood.itak.ee.

Jaga
Kommentaarid