Oma kodupiirkonna lastele saad kingitusi teha järgmistes Eestimaa paikades:

Tallinn ja Harjumaa

Mustamäe Inglipuu asub Tammsaare tee 133 asuvas Maxima XX kaupluses, sellel on 40 linnaosa lapse kingisoovid. Haabersti linnaosa 40 lapse kingisoovid on asetatud Õismäe tee 46 Maxima supermarketi Inglipuule.

Ka Põhja-Tallinnas on kingisoove 40, need leiab kahest kauplusest — Tuulemaa 20/Madala5a uuest Maxima XX supermarketist ning Kopli 35b asuvast Maxima X kauplusest. Lasnamäel ootavad kingitust Inglilt 100 last, nende soovid on kantud Inglipuudele Smuuli tee 9 ning Ümera 3 supermarketites.

Nõmme linnaosa Inglipuu on Maxima kaupluses Pärnu mnt 390b ning Pirita laste kingisoovid leiab Muuga Maxima kauplusest aadressil Altmetsa 1. Mõlemas linnaosas on kingisoove 20.

Maardu Maxima XX (Keemikute 2) Inglipuule on kantud 40 lapse soovid. Viimsilased saavad 20 oma koduvalla lapsele pühadekingi teha Maxima X kaupluses (Pargi tee 22).

Saue Maxima X kaupluses (Ladva 1a) oleval Inglipuul on 20 lapse kingisoovid. Ka Paldiskis kaupluses (Rae 24b) ootavad oma pühadesoovi täitumist 20 linna last.

Lääne-Virumaa

Lääne-Viru maakonnas on lastekaitseöötajad kogunud kokku 60 lapse kingisoovid Tapalt, Tamsalust ja Rakverest. Tapal on Inglipuu Pikk 33 asuvas Maxima kaupluses (Pikk 33) ning sellel on 20 kohaliku lapse nimed.

Tamsalus on Maxima X kaupluses (Koidu 16) kuuseehetele kantud samuti 20 lapse nimed. Ka Rakvere Maxima (Tallinna mnt 11) Inglipuu ehetele on linna lastekaitseameti töötaja abiga kantud 20 lapse nimed ja kingisoovid.

Ida-Virumaa

Kiviõli Maxima X kaupluses (Viru 5) on Inglipuul 20 lapse pühadesoovid. Ka Jõhvis ja Sillamäel ootavad Inglilt kinki 20 kohalikku last. Jõhvi Inglipuu on Maxima XX kaupluses (Rakvere 29) ning Sillamäe kuusepuu Maxima X kaupluses (Viru pst 35).

Kohtla-Järve Maxima XX supermarketi (Järveküla tee 50) Inglipuule on kantud linna sotsiaalametniku abiga 40 lapse ning Ahtme Maxima X (Maleva 24) kauplusesse 10 lapse kingisoovid.

Narva linnas ootavad kinki 80 last, nende soovid on kantud Maxima XX supermarketitesse (Kreenholmi 52 ja Tiimanni 20) püstitatud Inglipuudele. Narva-Jõesuu Maxima kaupluses (Vabaduse 16) leiab poekülastaja kuusepuult 20 kohaliku lapse nimed.

Järva-, Jõgeva- ja Raplamaa

Järvamaal on Inglipuud koos laste soovidega kahes kaupluses. Paide inimesed leiavad oma linna laste kingisoovid Maxima X poest (Pärnu mnt 63/65). Türi Inglipuu on Viljandi tn 10 Maxima kaupluses. Mõlemas poes on Inglipuud 20 lapse nimega.

Jõgeva laste pühadesoovid on kantud Inglipuule Maxima kaupluses, mis asub aadressil Suur 19/21. Põltsamaa kuusepuu koos kingisoovidega on Kesk 6 asuvas Maxima kaupluses. Ka Jõgevas ja Põltsamaal ootavad heade inimeste kingitusi 20 linna last.

Rapla Maxima X poes (Tallinna mnt 50a) Inglipuule kantud 20 kingisoovi, sama arv ehteid on ka Märjamaa Maxima X (Kasti tee 1) kuusepuul.

Tartu ja Tartumaa

Tartu linnas kogus linna lastekaitseöötaja kokku 120 lapse kingisoovid, mis on kantud Inglipuudele linna Maxima supermarketites Zeppelini keskuses (Turu 14), Sõbra keskuses (Võru 55) ning Raadil (Narva mnt 112). 

Elvas on 20 linna lapse kingisoovid on kantud Valga mnt 5 asuva Maxima kaupluse Inglipuule.

Põlva-, Võru- ja Valgamaa

Põlvamaal on headel inimestel võimalus rõõmustada pühade ajal kingisoovi täitmisega 20 last Räpinas, nende soovid on kantud Pargi 1 asuva Maxima X kuusele.

Võru linna Maxima XX kaupluses (Kooli 2) on kuusepuul 40 kohaliku lapse nimed, kes tänavu Inglilt kinki ootavad. Samamoodi ootavad kingitust 40 Valga last, kelle soovid kantud Jaama puiestee 2B asuva supermarketi Inglipuule.

Otepääl on kohaliku lastekaitsetöötaja abiga kokk korjatud 20 kingisoovi püstitatud Maxima X kauplusesse (Valga maantee 1B). Sama palju kingiootusi leiab ka Tõrva kaupluses (Tamme 2).
Pärnu- ja Viljandimaa

Viljandis ootavad Inglilt kingitust 40 last, kelle soovid on kantud Tallinna mnt 60 ja Vaksali 11 kaupluste kuusepuudele. Pärnu Maxima hüpermarketi (Riia mnt 131) Inglipuult leiab kingisoovid 60 kuuseehtelt.

Saare- ja Läänemaa

Kuressaare Maxima supermarketis (Tallinna mnt 64) on Inglipuul 40 linna lapse kingisoovid. Haapsalus on Maxima kaupluse (Pargi 1) Inglipuule kogutud 20 lapse pühadesoovid.