Veevalaja

Sel aastal on Veevalajatel hea võimalus muuta enda alateadlikke mõtteid, hirme ja soove.

Võid võitu saada ka kõige raskematest psühholoogilistest probleemidest, seda eriti aasta alguses. Sel ajal võid eriti intensiivselt näha tähenduslikke unenägusid, mis sind elus edasi aitavad. Võid rohkem huvituda igasugustest varjatud teemadest ning välistatud pole ka ootamatud salavaenlased sinu ümbruskonnast. Ettevaatlik tasuks olla liikluses, sest õnnetused pole välistatud. Soositud on auto ja elektroonika ostmine. Naabritega võib tulla ette ootamatuid üllatusi või teatud ajutisust. Võid tunda tavapärasest rohkem kohustusi või piiranguid seoses sõpradega või grupiliste tegevustega.

Raha

Sissetulekute osas võid sel aastal omada illusioone ning ette võib tulla petmisi ja pettusi. Võimalik, et rahalised asjad ei ole sinu teha, vaid saatus juhib sind sinna, kuhu vaja — sinu ülessanne on vooluga kaasa minna ning võtta vastu see, mis antakse. Vajadus on saavutada teatav distsiplineeritus. Sellel aastal võib sul tegemist tulla igasuguste ühisvaradega, maksuametiga, pärandustega ja kindlustusega. Samas võib sul nende teemadega ka õnne olla. Ettevaatust igasuguste liialduste ja liiksete riskidega!

Töö ja karjäär

Karjäär võib sul sel aastal tagaplaanile jääda ning pigem tegutsed varjus. Lase saatusel oma karjääri juhtida, sest see võib sind viia palju kõrgemale ja kaugemale, kui sa ise seda suudaksid. Võimalikud on ootamatused tööga seotud liiklemisel ning kommunikatsioonis, pigem ole ettevaatlik. Võid eelistada kodus töötamist ning sinu emotsionaalne tasakaal on väga palju seotud sinu töö ning karjääriga. Püüa mõlemaid tasakaalus hoida.

Suhted ja partnerid

Suhted väga suuri pigeid tekitada ei tohiks. Väga meeldivad võivad olla pikaaegsed partnerlussuhted ning vanade tuttavatega suhtlemine. Samas võib tulla ootamatuid võimalusi ja üllatusi — võid tutvuda uue üllatusliku partneriga, kes sinu ellu muutuse toob.

Kodu ja perega peaksid sel aastal üsna kindlad suhted olema. Aasta algus võib tuua saatusega ettenähtud laienemisvõimalusi või abi seoses ühisvaraga, kuid see võib mõningast pinget tekitada.

Tervis

Tervislik seisund on seotud emotsionaalse tasakaaluga ning peaksid eelkõige oma alateadvuslike probleemidega tegelema — see aitab paremat füüsilist tervist saavutada ja hoida. Pole välistatud ka operatsioon ning juhul kui te planeerid mõnda lõikust, siis on see sel aastal igati soodustatud. Samuti tasuks oma toitumisharjumusi jälgida, sest seedeelundkond ning magu võivad üsna tundlikud olla.

Kalade tundlikkus on väga suur ning paljudes tekib soov põgeneda reaalsuse eest — eriti tasub ettevaatlik olla igasuguste mürkide tarbimisega, sest see mõjub väga laastavalt. Proovi tegeleda loominguliste asjadega — on suurepärane aeg hingeliseks kasvuks. Jooga või mõni muu grupiline ja hingeline tegevus võib tõelisi imesid teha. Esimene poolaasta võib saatuslikke sündmusi ette tulla. Sinus on olemas jõud, et viia sisse vajalikke muudatusi iseendaga, kui sa vaid seda soovid. Samas võid tunnetada rohkem igasuguseid kohustusi ja piiranguid. Peaksid õppima ennast rohkem distsiplineerima, kuid ära sellega liiale mine!

Raha

Sissetulekutes ja väljaminekutes võib ootamatusi esineda. Ssinu rahaline olukord on ebastabiilne. Ühel hetkel võid oma kulutuste osas üsna impulsiivne olla, kuid kõige hullema hoiad siiski endast eemal. Karjääri areng võib üsna positiivselt sinu rahalisele seisule mõjuda.

Töö ja karjäär

Karjäärialaselt võivad sul sel aastal üsna head võimalused olla — isegi kui saad teate vallandamisest, siis see on vihje sellest, et oled tegutsenud valel alal või vales kohas ning kindlasti ei jää sa niisama ilma tööta istuma. Selleks, et tõusta, pead vaeva nägema, kuid ära satu liiga õhinasse — sooviga särada võid oma ülemusega tülli minna ning oma võimalused rikkuda. Pigem hoia oma ego vaos. Siinkohal on parem oma sisetundele keskenduda ning saatusel ennast juhtida lasta, sest sa ei pruugi alati teada mis on sinule parim.

Suhted ja partnerid

Suhted on sinu jaoks sel aastal väga suure tähtsusega ning nende teemadega tuleb sul tegemist terve aasta jooksul. Head võimalused on igasuguseks partnerluse laiendamiseks, kuid mõtle enne, kui kõik pakkumised vastu võtad, sest hiljem võid kohustuste täitmisega hätta jääda. Soositud on ka välismaised partnerid. Vajadus on leida tasakaal iseenda ja partnerite vahel. Peaksid mõtlema nii enda vajadustele kui ka partneri omadele, ära ole liialt ohverdav.

Kodu ja pere

Perega soovid sel aastal rohkem suhelda ning hea oleks ühiseid lühireise ette võtta. Võid olla rohkem liikuvam ning sa ei pruugi kodus väga palju aega veeta. Võimalik, et kodu ja töö vahel on vaja leida tasakaal, mõistlik oleks lähtuda oma sisetundest.

Tervis

Tervis on sul üsna tundlik ning peaksid vältima mürkide tarvitamist, hea oleks looduses liikuda ning mõne vaimse parktikaga tegeleda, soositud on ka ujumine. Sul on olemas sisemine jõud, et oma tervisliku seisundi parandamiseks põhjalikke muudatusi teha. Soovituslik oleks ka hambaarsti juures käia.