JÄÄR on julge ja proovib esimesena ära kõik uued kokteilid. Lemmikute põhimarkide hulka kuuluvad tõenäoliselt viski ja viin.

SÕNN eelistab õlut, peamiselt sel põhjusel, et seda saab tarbida koos friikartulite või hot dogiga. Kui valikus on ka kokteilid, valib ta midagi magusamat nagu Pina Colada või Daquiri.

KAKSIKUD eelistavad värskendavaid ja kergeid jooke nagu valge veini spritser või martiini. Kaksikute puhul on liialdamise oht suur, seega peaks tal keegi alati silma peal pidama.

VÄHK naudib suvel sangriat, talvel glögi ja tõelises peotujus nõuab ta tekiilat ning mohiitot.

LÕVIle võib sünnipäevaks kinkida kokteilide meisterdamise komplekti, sest tema naudib igasuguste eksootiliste ja keeruliste nimedega jookide kokku segamist ja tarbimist. Mingi lihtsa rummikoolaga Lõvit juba ära ei räägi.

NEITSI hindab haruldasi veine ja kvaliteetõlut. Saku ja A le Coq ei tule tema puhul kõne allagi ning veiniriiuli ees valiku tegemine võib võtta tunde.

KAALUD hindavad ilusaid klaase, mille sees jook serveeritakse, rohkemgi, kui klaasi sisu. Nad ei ole alkoholi suhtes eriti valivad, peaasi, et pudel oleks ilus ja klaas, mille sees kokteil tuleb, kaunis. Seetõttu on tema jaoks jook number üks elegantne šampanja.

SKORPIONile sümpatiseerivad kõik tumedad joogid — tume rumm, sügavpunane vein, konjak, viski.

AMBUR - Caipirinha või Long Island Iced Tea ehk kokteilid, kus on vägi sees, on Amburi lemmikud. Kuna ta armastab kangeid drinke, tuleb tal silma peal hoida, muidu võib olukord kiiresti kontrolli alt väljuda.

KALJUKITSele meeldivad kõige enam klassikalised kokteilid nagu Gin Tonic ja Bloody Mary. Ta ei armasta eksperimente ega magusat lurri ning võib õhtu läbi ühte kokteili limpsida.

VEEVALAJA on see tüüp, kes noorena tõenäoliselt tarretisešotte kulistas ning ka täiskasvanuna ei suuda ta erinevatest väikestest värvilistest šottidest eemale hoida. Võta pits ja pea aru, Veevalaja!

KALADel on kallis maitse. Ta joob kalleid ja kvaliteetseid alkohole, teeb seda üsnagi harva, kuid see-eest põhjalikult! Seetõttu on ka Kaladele pidudele järelvaatajat vaja.