1. Jõulupeod

Kliendiüritused, kuhu saabub kutse vaid ühele ning baaris voolab vahuvein lausa ojadena? Jah, see on juba ette määratud, et sellistel pidudel keegi kurja saatana küüsi satub ning kellegi võõraga lahkub. Ettevaatust!

2. Liiga palju alkoholi

Olgu see siis firmapeol või tuttavate seltsis — liigne alkohol teeb paraku oma töö. Patumõtted tekivad pähe kiiremini, kui keegi neid sealt kustutada suudaks. Ja nii võivadki tavalised müürililled suurimaks ahvatluseks muutuda.

3. Kallim on eemal

Keegi ei taha pühade ajal ju üksi olla. Ja kui kallim on eemal, siis kutsutakse külla keegi, kellega meeldiv aega veeta on. Üks asi viib teiseni ning lõpuks ongi pahandus käes.

4. Igavus

Liiga palju vabu päevi tekitavad vajaduse millegi põneva järgi. Mida teha, mida teha? Äkki näiteks mõne oma silmarõõmuga õhtusöögile minna? Või siis lausa ta endale külla kutsuda?

5. Tülid

Paratamatult tekib jõulukuuse all mõni suurem või pisem tüli. Olgu selle teemaks siis valesti kaunistamine või kellegi saadetud sõnum. Nii tuisataksegi suure hooga uksest välja. Ja kuhu? Loomulikult kellegi teise käte vahele.

6. Silmarõõm teeb ilusa kingi

Kallim kinkis lõhnaküünla ja kontori silmarõõm ilusa käeketi? Teada värk, kellega siis oma jõuluõhtu meeleldi koos veedetakse..

7. Kättemaks

Kas jäid eelmise aasta jõululaupäeval oma kallimale armukesega vahele? Siis tead väga hästi, kuidas tema sulle sel aastal tasub!