Klassikaline kokteilikleit — alati maitsekas valik!

Klassikaline kokteilikleit sobib hästi praktilise meelega naisele. Must õhtukleit on lihtne ja ajatu ning hea valik nii aastalõpupeoks kui teatri- või kohvikukülastuseks. Musta või punase kingapaari ning tagasihoidliku meigiga kombineerituna jääb kandjast kõikjal meeldivalt soliidne ja konservatiivne mulje. Ehtevalikul ole samuti minimalistlik ning võid kindel olla, et näed välja meeldivalt kaunis ja tagasihoidlik.
Üks ilus hästiistuv must kleit võiks olla esindatud iga korraliku naise garderoobis. 



Januned tähelepanu ja meelituste järele?

Kui tahad erineda ja silma paista, eelista 50ndate stiilis korsett-tüllkleiti. Tähelepanu, meelitused ja komplimendisadu on garanteeritud ning tunned end peoõhtul tõelise printsessina. Korsettkleiti täiendavad kõige paremini ilusad platvormkingad, kena meik ja lihtne soeng. Kui oled ekstravertse ja elava loomuga, on korsettkleit väärt investeering iseendasse — võimas emotsioon ja unustamatu mulje on garanteeritud.

Seksikas kokteilikleit veetlevale daamile

Soovid tunda end erilise ja seksinana? Sulle meeldib paljas selg ja pärlite sädelus? Avatud seljaga maitsekas kokteilikleit koos musta kinga, kauni krunni ja õhtumeigiga teevad sinust särava ja veetleva daami, kes ei jäta ühtegi peokülalist ükskõikseks. Selline kleit sobib hästi kõigile, kes peavad lugu heast maitsest ja tahavad end peoõhtul hurmava ja seksikana tunda.

Trendikas sametkleit glamuurseks aastalõpupeoks

Soovid aastalõpupeol särada? Klassikaline ja trendikas sametkleit sobib paljudele kehatüüpidele ning rõhutab sinu keha paremaid külgi. Kaunista end ka kaelakee ja kõrvarõngastega ja tee kõrge soeng. Kontskingades sametisest lõhikust välkuv jalg ning tugev meik rõhutavad sinu ilu veelgi ja muudavad su peoõhtul vastupandamatult kütkestavaks.