Kaupade seast leiab nii traditsioonilisi jõulukingitusi kui ka uusi ja nutikaid tooteid, villastest sokkidest virtuaalreaalsuse prillideni ja puidust kikilipsudest Victoria’s Secretini välja. Kohapeal on ka kingituste pakkimine ning jõuluvana, kes võtab laste jõulusoove vastu.

Jõulufestivali meelelahutus

Avapäeval astub maheda lühikontserdiga üles Sandra Nurmsalu, laupäeval säravad laval Padjaklubi tüdrukud ja Daniel Levi ning Pühapäeval kuuleb Taavi Petersoni esituses tuntud jõululaule. Lisaks ka laulukoorid ja tantsutrupid. Pühapäeval tuleb laadale ka päris Lotte, kes teeb lastega pilti. Õues jõulumaal sõidab jõulurong, näeb jäärasid, tallekesi ja jänkusid ning saab nautida jõuluromantilist jalutuskäiku küünlaradadel. Välis- ja siseala on kaunistatud rohkem kui 250 lisakuusega, mis osa pärast ürituse lõppu tasuta laiali jagatakse.

Üleskutse heategevusele

Koostöös Tallinna Puuetega Inimeste Kojaga pöörab Jõululaat tähelepanu ka heategevusele. Heatahtlike kauplejate abiga on kokku kogutud praktilisi ja kingitavaid esemeid, samuti oodatakse seisma jäänud mänguasju, praktilisi esemeid, esmatarbekaupu jne ka külastajatelt. Selle tarvis on kohapeale üles seatud annetuste kogumise kast. Koos saame aidata rohkemaid!

Täpsemat infot laada kohta leiab kodulehelt www.joululaat.ee ja Facebookist.

Jaga
Kommentaarid