Jäära ootab ees uuendusi täis aasta, muutusi võib tulla enda mitmes valdkonnas. Siiski tuleb kõigepealt alustada iseenda suhtumise muutmisest, olgu selleks eraelu, tervis või töö.

Kõik algab iseenda väärtustamisest — nüüd ei tohi ega saa enam teiste pärast elada või töötada. Siinjuures tasub proovida erinevaid vaimseid praktikaid. Nii jooga, kristallid kui ka looduses rändamine aitavad meist parema iseenda kujundada. Kindlasti leia aega puhkuseks! Suure tõenäosusega pead külastama töö tõttu mõnd välisriiki. Üldiselt peaks puhkus kulgema viperusteta, vaid väljamaale reisides võib tulla ette takistusi.

Kui sul on jäänud ülikooliõpingud pooleli, siis nüüd on hea aeg need lõpuni viia. Algaval aastal on sul olemas vajalik jõud ja tahe, mis aitavad saada üle kõigist raskustest. Kui oled alles koolis, siis pead kindlasti enda õpingud lõpetama. Jäta meelde, et oled õigel teel ja saavutad õpituga edu.

Suhted
Sul võib tulla uuel aastal suhtes ette mitmeid muutusi. Võimalik, et sobitad uusi tutvusi ja sinu praegune suhe võtab täiesti värske suuna. Kuigi sul on partnerluses õnne, ei pruugi uued suhted olla väga püsivad olla ja nõuavad sinult palju iseenese muutmist. Kuid mine uuendustega kaasa! Need aitavad sind elus edasi.

Kodu ja pere
Juunis-juulis võid viia kodus läbi uuenduskuuri või võtta ette väiksema remondi. Lastele leiad rohkem aega aga juuli lõpus ja augustis. Kui soovid perelisa, on soodne aeg selleks aasta teine pool.

Tervis
Oma võimalike tervist puudutavate probleemidega tegeled tõenäoliselt aasta esimeses pooles. Hea aeg alateadvuse tervendamiseks ja iseenda suhtumise muutmiseks. See võib olla väga edukas tervenemise periood, kõik sõltub sinust endast. Nüüd on viimane aeg enda sisemiste probleemidega tegelemiseks, et saada aru, mis su peas tegelikult toimub. Kui sul on mure, ära karda pöörduda vaimse praktika poole. Ka kehaline aktiivsus on väga oluline.

Töö ja karjäär
Uued tuuled võivad puhuda ka töörindel. Kui soovid proovida midagi uut, siis ära hoia tagasi. Võimalik, et muudatused toimuvad ka kollektiivis. Sinu elus tuleb ette mitmeid juhuslikke sündmusi, mida sa ei saa kontrollida.

Raha
Rahaliselt aktiivne periood on märtsi lõpp ja aprill, siis võid küll lisa tulusid saada, kuid samas oled ka neid kärme ära kulutama. Ettevaatust liialdustesse kaldumisega!