1. Tõsta puu põrandalt kõrgemale

Ära tunne vajadust endale suur kuusepuu tuppa tuua, kui selleks tegelikult ruumi ei ole. Vali parem mõni pisem ja aseta see postamendi peale. Nii tekitab see tunde nagu sul oleks toas suur jõulupuu, kuid samas ei muutu üldpilt liiga rusuvaks.

2. … või ära vaevugi metsast puud tuppa tooma

3. Keskendu lõhnale

Kõige lihtsam viis sobiva õhkkonna tekitamiseks on õige lõhna kasutamine. Suvel võiksid sinu tuba täita värsked ja tsitruselised lõhnad, talvel ja jõuluperioodil aga midagi tummisemat — kaneel, jõhvikas, apelsin. Katseta erinevaid lõhnaküünlaid ja leia oma lemmik!

4. Kasuta aknaid

Kui mujal pole ruumi, siis kasuta aknaklaase — sinna saad riputada nii jõulutulesid kui -pärja.

5. Vaheta oma tavalised disainielemendid välja

Uskumatu muutuse saab teha juba paari diivanipadja välja vahetamisega. Praegu on poodides väga palju erinevaid jõulutoonides ja lõbusate piltidega patju, mis hooaega kenasti sobivad. Ära ainult kogu asja liiga kirjuks aja!

6. Ära unusta lagesid

Laed on koht, kuhu oma jõulutuled riputada. Nii ei ole need kellelgi jalus ja õhtul saad oma tuppa mõnusa romantilise meeleolu. Võta vaid tass glögi ja naudi oma ilust tubast tähistaevast.

7. Ka uks on kaunistamiseks loodud

Üks asi, mis kõigil kodus olemas on — uks! Miks siis mitte seda kaunistada? Uksele saab riputada nii jõulupärgasid kui paberist meisterdatud lumehelbeid. Ole loominguline!