JÄÄR

Uus aasta tuleb Jääradele koos tarkusega — tahad saavutada armastuses edu, oska kohaneda. On tugev püüd kehtestada sotsiaalseid kontakte, tutvuda paljude inimestega, soov paremini tundma õppida partnerit, tema hingelaadi, süveneda detailidesse. Keerulisem on see nende Jäärade jaoks, keda suhetes partneriga hakkab segama raha. Seda sõna otseses mõttes. Suhteid võivad halvendada rahamured. Seetõttu on soovitav aasta alguses pöörata tähelepanu just rahalise heaolu kindlustamisele. Sellest võib saada kuldvõtmeke, mis värskendab suhteid. Need Jäärad, kes on aktiivsemad aasta alguses — parim periood on märtsist juulini —, saavad mitmeid intrigeerivaid romantilisi ettepanekuid.

SÕNN

Sõnnid nõuavad oma partneritelt palju. Ning ka eneste suhtes on nad nõudlikud. Nad pühendavad palju aega ja energiat enesetäiendamisele, seetõttu on võimalik, et hakkavad enesesarnaseid otsima ka piiri tagant. 2017.aastal on nende peamine soov näha partneris vaid kõige paremat. Ei tasu aga unustada, et teine pool on sinu enese peegeldus...

KAKSIKUD

Heida ankur vaiksesse sadamasse ja otsi vastastikust usaldust. Ära vii eksiteele oma partnerit, ära kontrolli nii palju, kontsentreeru rohkem iseendale. Tähelepanu saad küllaga. Sind võidakse kaasa tõmmata igasugustesse romantilistesse seiklustesse. Aga mõtle hoolega järele — kas need seda ka väärt on?

VÄHK

Koos oma väljavalituga tunned end lihtsalt suurepäraselt. Ühised eesmärgid — pealegi kõikides elu valdkondades — seovad teid veelgi tugevamalt. Kodus tunned end suurepäraselt, tahad koos lastega aega veeta või unistad pere juurdekasvust.

LÕVI

Tähelepanu on sinu isiku vastu alati jätkunud. Lõvid on enesearmastajad ning sellega peavad arvestama nende teised pooled. Lõvi sarm on see võlukepike, mis lahendab paljud probleemid, ja seda mitte ainult suhetes partneriga. Uus aasta lisab Lõvidele veelgi kõrgema enesehinnangu. Hoia seda, mis sulle tõepoolest midagi tähendab.

NEITSI

Mis puudutab tundeid, siis siin võivad Neitsid rahulikud olla. Lõpuks leiavad nad vastused kõikidele küsimustele ning uuel aastal saavad kogu südamest suhteid nautida. Nad on harmoonias iseendiga, maailmaga ja oma partneriga.

KAALUD

Kaalude märk on väga sõbralik. Seetõttu tunned alalist vajadust sõbrustada. Noorte Kaalude jaoks võib kerge flirt üle minna tõsiseks suhteks. Ent 2017.aastal jääb enamikul Kaaludest puudu suhtlusest ja rõõmsast ühisest ajaveetmisest. Kõik teised on hõivatud oma asjadega ning Kaalud tunnevad end veidi eemaletõrjututena. Ometi pole põhjust muret tunda. Sind ootab ees terve hulk pidulikke sündmusi, mis toovad su lähedased kokku.

SKORPION

Skorpionid igatsevad tähelepanu ja tunnustust. Tähelepanu on küllaga ning sa paistad silma oma võluva hoiakuga. Uuel aastal tunned soovi kogeda uusi emotsioone, kuna sul on meeles Väikese Printsi sõnad sellest, et me vastutame nende eest, keda oleme taltsutanud.

AMBUR

Amburid on alati omal kohal omade inimeste kõrval. Need Amburid, kes alles otsivad oma teist poolt, ilmselt annavadki tuleval aastal oma südame väärilisele partnerile. Nad tahavad nüüd veeta rohkem aega koos perega. Samas ei tohi unustada ka oma enesetäiendamist ja hobisid. Amburitest lausa kiirgab sarmi ja seksapiili. Nagu tavaliselt, võluvad nad teisi oma päikeselise isiksusega.

KALJUKITS

Suhetel on sinu elus nüüd tähtis koht. Sa võid hinnata vääriliselt ja austada seda, kes on sinu kõrval. Naudite koos ajaveetmist ning leiate alati kõigeks jõudu. Kaljukits tahab Kuke aastal tegeleda haridusega. Mõned Kaljukitsed asuvad õppima midagi uut, mõned sukelduvad pea ees oma töösse. Ning nende partnerid peavad sellega arvestama.

VEEVALAJA

Järgmine aasta toob Veevalajatele tõelisi üllatusi. Uued tutvused, armastus esimesest silmapilgust, pulmad. Need Veevalajad, kes juba on suhtes, hoiavad ja hellitavad oma partnereid, et taas lendaksid liblikad kõhus ning säraksid silmad.

KALAD

Kalad asuvad tegelema enesetäiustamisega, nad anduvad oma hobidele, ent kõige meelsamini oma teisele poolele. Nad on ühiskondlikult aktiivsed ning võtavad osa mitmesugustest üritustest. Peamine, et ka partneril oleks sama palju energiat. Kalu hakkavad nüüd veetlema uued ja tundmatud emotsioonid.

Allikas: Prognoz 2017