Häid ja tabavaid arvustusi tuli nii palju, et oli äärmiselt raske lemmikuid välja valida. Saime Heliga sellega siiski lõpuks hakkama ja võitjad on teie ees:

Kiismuumi:

Pole ammu ühtegi raamatut/juttu lugenud, kui jätta välja muinasjutud, aga see järjejutt on selline, mida meelsasti omaks riiulil raamatuna, et ikka ja jälle üle lugeda. Algul juttu lugema hakates läksin tõeliselt juttu sisse, kui kirjeldati peategelase mehe käitumist ja sai sõbrannagagi arutatud, et selline asi ei ole normaalne, samas juhtub seda meie ühiskonnas järjest enam.
PS. Mul on hea meel et Eestis on ka häid romaane ilmuma hakanud. Pubekana sai välismaa autoritelt selliseid teoseid loetud, nüüd aga saab ka Eesti autorite omi lugema hakata ja see teeb kohe meele rõõmsaks!

Evelin:

Väga põnev lugemine elust enesest, ootan kannatamatult, millal järgmisi osi lugeda saab ja hoian põialt, et see armas pere leiaks tõelise kodutunde oma südames ja uues majas.

Maris:

Pole aastaid laste kõrvalt jõudnud raamatuid enam lugeda, aga seda lugu käin siin lugemas kogu aeg. Raamat oleks hea kingitus iseendale… Istuks ja loeks kohe mõnuga. Nii kaasahaarav…silme ees käivad pildid jutuga kaasa. Väga mõnus lugu!

Palju õnne! Heli Künnapas võtab teiega peagi ühendust!

Ja püsige lainel — homme ilmub Naisteka jõulujutu viimane osa!