Väärtustame kõik oma aega ja e-poed on lahendus pakkuda oma klientidele kiiremat ja efektiivsemat ostelmist. Meile on oluline, et kliendid oleksid rohkem teadlikud meie müüdavatest brändidest, saaksid rohkem informatsiooni olemasolevate kampaaniate kohta ning et läbi e-poe oleks väga lihtne ka oste sooritada. Soovi korral on võimalik e-poest näha, millises kaupluses antud tooted asuvad ning nendega ka vajadusel täpsemalt tutvuma minna.

Miks peaksid lapsevanemad kõige turvalisemad Cybex turvahällid/turvatoolid valima?
Cybex kaubamärgi DNA peitub kolmes tunnussõnas S.D.F (Safety, Design, Functionality) ehk Turvalisus, Kujundus, Funktsionaalsus. Hetkel võib Cybex turvatoole pidada kõige turvalistemaks Euroopas, sest nad on saanud turvatestides väga palju positiivseid tulemusi ning isegi Testivõite. Cybex turvahällide/turvatoolide puhul võite kindel olla, et tegemist on oma klassi kõige turvalisema tootega. Cybex turvatoodel on 3 aastane garantii. Vaata SIIT.

Millisele lapsevanemale soovitate Teutonia vankreid?
Teutonia vankrid on omaette klass. Antud brändiga saab luua oma unistuste vankrikomplekti. Klient saab valida omale kõik vankri osad, alustades korvi värvist ning lõpetades sobilikke ratastega. Kuna bränd Teutonia on oma toodetes väga kindel, siis ta pakub 3 aastast garantiid. Samuti on Teutonia vankrid väga kasutajasõbralikud ning funktsionaalsed. Vaata SIIT.

Milliste toodetega üllatab BeebiCenter jõuludel?
Lego Wearil on pakkuda maailmas tuntud ja armastatud tegelaskujude Ninjago, Chima, Star Wars ja Friends teemalisi riideid alates t-särkidest kuni hommikumantliteni välja. Võimalik on ise teha meeldejääv ja eriline kingitus oma lapsele või lapselapsele, millest ta tunneb eriliselt rõõmu. Vaata SIIT.

Mamas&Papsel on kohale jõudnud eriline jõulukollektsioon, kus võib leida armsaid kinke nii beebidele kui ka vanematele. Erinevad hõbedast mälestusesemed, kiikhobused ja erinevad jõuluteemalised bodid teie pisematele. Vaata SIIT.

Üllatame oma praeguseid ja tulevasi kliente laialdase kaubavalikuga ning et kõik tooted ja kingitused ikka ilusasti õigesse kohta ja õigeaegselt jõuaksid on terve detsembrikuu jooksul e-poest tellides transport TASUTA!

Imelist jõuluaega!

Teie BeebiCenter

Jaga
Kommentaarid