Kõik see viitab jõuluootusele ja vihjab peatsele vajadusele jõulumehe kott kinkidega täita.

BENU apteegid soovitavad jõuluvana kingikotti panna südamega valitud kingitused. Tahame oma lähedastele parimat — ilu ja tugevat tervist!

Naistele soovitame kinkida Lierac taimsete aktiivainete baasil valmistatud kreemi, mida on saada nii igapäevasteks ilurituaalideks kui probleemse naha leevendamiseks. Lisaks ilusale nahale kingib Lierac igale Lierac Magnificence tootesarja toote ostjale ka praktilise kingituse — reisikomplekti.


Meestele soovitame Wellman toidulisandit, mille koostises olevad vitamiinid, mineraalained, antioksüdandid ja taimsed ekstraktid aitavad tõsta energiataset ja hoida seeläbi elukvaliteeti. Mehed tikuvad oma tervise tihti unarusse jätma ja jõulumees peaks seda asjaliku kingitusega meelde tuletama.

Lapsed saavad kindlasti erinevatest jõulupakkidest ohtralt kommi ja muid maiustusi. Seetõttu tasuks olla kaval ja pista jõuluvana kotti ka Möller’s Juunior multivitamiinid. Ikka selleks, et viirused ei kimbutaks ja tuju oleks hea!

Vanaema ja vanaisa rõõmustavad Microlife vererõhuaparaadi üle. Eakad inimesed muretsevad tihti oma tervise pärast ja tahavad vererõhul pidevalt silma peal hoida. Kohalikku apteeki või naabrinaise juurde rõhku mõõtma minna on tüütu, palju parem, kui aparaat on alati käepärast.

Hea sõbra kingikotti võid pista Scholli komplekti, et ta saaks pikal pühadeajal oma jalgu hellitada. Mõtleme küll sageli näonaha või juuste tervisele, aga jalad jäävad enamasti tähelepanuta. Samas, kellele ei meeldiks ilusad ja hoolitsetud jalad…

Vastsele kallimale pista kingikotti Durexi komplekti, millest leiab kondoomid ja lubrikandi. Kirg ja turvalisus üheskoos on suurepärane kingitus, mis näitab, et hoolid!

Kui soovid jätta kingivaliku kingisaajale endale, siis on alati parimaks valikuks BENU kinkekaart. See on kingitus Sinu lähedase tervise heaks!

BENU Apteek soovib Sulle ja Sinu lähedastele mõnusat jõuluootust ja imelist pühadeaega!

Jaga
Kommentaarid