1. koht

Tavaline, keskmine verivorst, mis erilisi emotsioone ei tekita. Tugevalt on tunda musta pipart. Kui need vorstid ahju panna, siis ahju kõrvalt ei tohi hetkekski lahkuda - korra pilgutad ja ilusast särisevast vorstist on saanud kruubipuder.

Verivorst jõhvikatega lambasooles
Rakvere Lihatööstus
1.89 (360g)

Tekitas testijates vastakaid arvamusi: oli kiitjaid, kellele meeldis vorsti pisut teistugune hapukam mekk ja oli neid, kelle jaoks oli mekk justkui kunstlik — jõhvikas domineerivat tugevalt, konkureerides tublisti kõrvale serveeritud hapukapsaga.

Väga rasvane vorst, mida ümbritsevast kilest "ilmselt jääbki läbi närima". Maitse jätab ükskõikseks ja ilma pohlamoosita jõulumeeleolu see tekitada ei suuda.

Pöialpoiss suitsulihaga
AS Oskar
2.09 (500g)

Vorstil on tugevalt esletungiv heinamaitse, mis on testijate meelest pigem halb kui hea. Lubatud suitsuliha mekki tunda pole. Testi kõige soolasem vorst, mille vürtsikas järelmaik jääb suhu pikemaks ajaks.

Laste verivorst lambasooles
Rannarootsi
1.25 (200g)

Sisult kõige sõmeram vorst ja sobiv nendele, kes tahavad pigem tugeva kui vedela konsistentsiga vorsti. Esile tükib ka pähkline kõrvalmaitse. Testijate sõnul on see ka kõige kruubisem kõigist proovitutest.

Kallis lugeja, mis on sinu lemmik verivorst?