Põhi:

200 gr Domino küpsiseid
50 gr võid

Täidis:

4 zelatiinilehte
2 dl vahukoort
300 gr mascarpone toorjuustu
1 ¼ dl tuhksuhkrut
3 munavalget
1 dl  ja 1 spl. Vana Tallinna likööri

Kakao kate:

3 zelatiinilehte
1 dl tumedat kakaopulbrit
2 dl piima
1 dl vett
¾ dl suhkrut

Kaunistuseks: Maasikaid, kakaopulbrit, šokolaadipulki vms.

Valmistamisõpetus:

Määri lahtikäiv 24 cm vorm võiga või kata küpsetuspaberiga. Purusta küpsised ja sega juurde sulatatud või. Sega ühtlaseks ja vajuta vormi põhja.

Pane zelatiin vähesesse külma vette ligunema. Vahusta koor ja vahustamise ajal sega hulka ka tuhksuhkur.Vaata,et vahukoor ei vahustuks võiks ! Pigem olgu vähem vahus,sest kohe tuleb juurde segada mascarpone toorjuust ja uuesti vahustada. Vahusta munavalged ning lisa vaht mascarpone kreemile.Ürita segada võimalikult vähe,sest nii tuleb õhulisem tekstuur.

Pane liköör potti ja aja korraks keema. Võta pliidilt ning sega hulka zeltaiinilehed. Tähtis on see, et segu oleks ühtlane. Vala segu aeglaselt mascarponevahule, tasanda pind. Raputa ettevaatlikult vormi , et segu kõik ühtlaselt laiali valguks. Pane külmikusse ca 3 tunniks hüübima. Kakaokatte jaoks pane zelatiinilehed vähesesse vette ligunema. Pane potti kakaopulber,suhkur, piim ja kuumuta keemiseni. Segu tuleb pidevalt segada ja lõpptulemus peab olema ühtlane.Lisa juurde zelatiinilehed ja jäta segu jahtuma. Vala kakaosegu mascarponekatte peale. Lase külmikus tarretuda ca 2-3 tundi. Kaunista meelepäraste vahenditega.