Kui mõtleme sõnale raamat, siis kangastub silme ette ilmselt traditsiooniline trükitud teos. Tehnoloogia on aga niivõrd arenenud, et uuenduslikkus ja ühiskondlik moderniseerimine on meieni toonud e-lugerid.

E-luger on mugav ja lihtne viis raamatute lugemiseks. Lugeri kasutamine ei ole keeruline ning seda on väga mõnus endaga pidevalt kaasas kanda. Luger võimaldab Sul raamatut lugeda nii pargis, kohvikus lõunat oodates kui ka bussiga sõites. Parim osa on see, et e-lugeri puhul kannad Sa korraga kaasas kümneid raamatuid. Nii on Sul võimalik valida, millist teost parasjagu lugeda soovid. E-luger on äärmiselt kompaktne ning see kaalub imevähe. Kannad kotti õlal või seljas ning ei tunnegi, et e-luger samuti Sinuga on.

Populaarsuse kasv

Viimastel aastatel on lugerite populaarsus üha kasvanud ning neist on saanud paljude asendamatud lemmikud. Kõige sagedamini kasutatakse lugerit just reisimisel – nii lühikeste vahemaade läbimisel kui rahvusvahelistel lendudel. E-luger aitab Sul muuhulgas igava bussisõidu lõbusamaks muuta.

E-raamatuid loetakse rongides, lennukites ja laevadel. Juhul, kui reis on väga pikk ning Sa ei soovi kogu aega maha magada, on luger asendamatuks kaaslaseks, kuna lugedes saad Sa aeg-ajalt pilgu ka aknast välja suunata ja ümbrust imetleda. Seetõttu on lugerist saanud asendamatu reisikaaslane. E-raamatud justkui haaravad lugeja endasse, kuid samal ajal jääb piisavalt aega ka ümbrusega tutvuda – ideaalne viis puhkuse nautimiseks.

Jaga
Kommentaarid