Kui magad külili

Padi tuleks valida vastavalt oma uneharjumustele. Näiteks juhul, kui oled harjunud magama ühel või teisel küljel, tuleks valida üsna tihke padi. Ning selleks, et säilitada pea ja kaela loomulik asend, tuleb padjaga täita ruum õlgade kohal. Külili magamine ennetab näiteks kaela- ja seljavalu.

Kui magad selili

Paljud inimesed magavad öösiti selili. Nad uinuvad harilikult üsna kiiresti ning magavad sügavalt. Selili magajatele on parimaks valikuks pehmed ja kohevad padjad. Antud juhul võiks valida just sellised padjad, mis säilitavad oma kuju. Selili magamine on muideks üks parimaid magamispoose, kuna nii püsivad pea, kael ja selgroog loomulikus asendis.

Kui magad kõhuli

Kuigi see magamispoos on kõige ebatervislikum, meeldib kõhuli magada paljudele inimestele. Neil tuleks endale valida väga pehme padi. Ning tegelikult võiksid kõhuli magajad tervise hoidmise eesmärgil õppida magama hoopis külili või selili, sest kõhuli magamine muudab selgroo loomulikus asendis hoidmise keeruliseks. Lisaks on nii pinges ka liigesed ja lihased.

Rasedatele

Rasedad võiksid endale kindlasti osta spetsiaalse padja, sest raseda naise unekvaliteet on oluline nii tema enda kui ka beebi tervisele. Enamikel juhtudel on kõige raskem uinuda raseduse viimasel trimestril. Seetõttu võiksid rasedad valida u-kujulise nuudelpadja. Ning selleks, et vältida pingeid ja valu seljas, tuleks lamada külili, padi jalgade vahele asetatud.

Higistamine

Patja valides tuleb kindlasti tähelepanu pöörata oma magamisharjumustele. Näiteks, kui kipud magamisel higistama, tasuks Sul valida endale spetsiaalne padi. Nimelt on loodud on jahe padi, mis imab niiskust ja takistab naha higiseks muutumise. Selline padi tagab Sulle rahuliku ja nauditava une.

Jaga
Kommentaarid